Αναστολή λειτουργίας των Τακτικών Ολοήμερων Εξωτερικών Ιατρείων

ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του, το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, ενημερώνει τους πολίτες της περιοχής μας, σχετικά με τα νέα μέτρα που ισχύουν πλέον για τη λειτουργία του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες από το Νοσοκομείο Δράμας, αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας το επισκεπτήριο, καθώς και η λειτουργία των Τακτικών και Ολοήμερων Εξωτερικών Ιατρείων.

Αναλυτικότερα, η πλήρης ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου Δράμας έχει ως εξής:

[Η  Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας σας ενημερώνει ότι, λόγω των έκτακτων συνθηκών αντιμετώπισης της πανδημίας SARS – CoV – 2,  για λόγους Δημόσιας Υγείας,  για την ασφάλεια των ασθενών μας  και των πολιτών:

  1. Αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας το επισκεπτήριο στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας. Η παραμονή συνοδού, θα επιτρέπεται μόνο στις περιπτώσεις που είναι απολύτως απαραίτητη και μόνο με τη χρήση της ειδικής άδειας εισόδου (κάρτα συνοδού), η οποία χορηγείται από τον Διευθυντή της κάθε Κλινικής.
  2. Αναστέλλεται, μέχρι νεωτέρας, η λειτουργία όλων των Τακτικών και Ολοήμερων Εξωτερικών Ιατρείων.

Εξαιρούνται μόνο:

             Ογκολογικοί ασθενείς και

             Επανέλεγχοι μετά από χειρουργική επέμβαση.

  1. Προσαρμόζεται μετά την 06/11/2020 το πρόγραμμα των χειρουργείων και περιορίζεται μόνο στα έκτακτα χειρουργικά περιστατικά και στα χειρουργικά περιστατικά που δεν έχουν τη δυνατότητα να αναβληθούν (ογκολογικά).
  2. Αναστέλλεται, μέχρι νεωτέρας, η λειτουργία των εργαστηρίων (Μικροβιολογικό – Αιματολογικό – Βιοχημικό – Ακτινολογικό) για εξωτερικούς ασθενείς.

Εξαιρούνται:

             Ογκολογικοί ασθενείς,

             Χρονίως πάσχοντες και

             Εγκυμονούσες.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

Πηγή :proinos-typos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *