Αγανακτισμένο μήνυμα εμπόρου της περιοχής της 19ης Μαϊου – “Δεν αντέχω άλλο”

Αγανακτισμένο μήνυμα μέσω της σελίδα “Η Δράμα μου – τα καλά, τα στραβά και ανάποδα (Drama)” είχε η γνωστή έμπορος άρτου στην περιοχή της 19ης Μαϊου που γίνοται τα έργα…. Με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα των μέχρι στιγμής εργασιών είναι ότι δεν έχει περάσει ποτέ ο δήμαρχος απο την περιοχή να δει ο ίδιος τις εργασίες και γενικότερα δεν υπάρχει σωστή οργάνωση.

Δείτε ένα το μήνυμα της

Δεν μπορώ και δεν αντέχω να έχω το στόμα μου κλειστό άλλο,αλλά και η υπομονή έχει τα όρια της.

Απευθύνομαι στον άφαντο Δήμαρχο Δράμας.Σ´αυτόν που με τα μεγαλοεπίβολα σχέδια του να ομορφύνει το κέντρο της Δράμας και μιλάω για την 19ης Μαΐου κατάστρεψε μια ολόκληρη περιοχή και όχι μόνο.Μετατρέψε μια ολόκληρη πόλη σε γιαπί και πέτυχε να καταστραφούν οικονομικά ολόκληρες επιχειρήσεις. Μας υποσχέθηκαν ότι το έργο αυτό θα γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επιβαρύνονται τα μαγαζιά μας.

Τίποτα δεν τηρήθηκε από όλα αυτά που μας είχαν ανακοινώσει ότι θα γίνουν.Τμηματικά ,τμηματικά έλεγαν , ότι είναι μες στο χρονοδιάγραμμα τους έλεγαν,ότι δεν θα μας αποκλείσουν τελείως έλεγαν,ότι όσο καιρό γίνεται το έργο τα μαγαζιά θα ήταν απαλλαγμένα να πληρώνουν τον λογαριασμό του νερού,(και δεσμεύομαι εδώ ενώπιον σας έλεγε ο Δημαρχος )και έλεγαν έλεγαν μπλα μπλα μπλα …Τώρα τους ρωτάς πόσο θα τραβήξει αυτή η Ιστορία δεν ξέρουν να σου απαντήσουν.Νευριάζουν κιόλας άμα τους ρωτάς και σε απαξιώνουν.

Δεν τους νοιάζει που εμείς δεν δουλεύουμε πια, δεν τους νοιάζει που δεν έχουμε να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας ,δεν τους νοιάζει που οι προμηθευτές μας δυσκολεύονται να μας εξυπηρετήσουν.Δεν τους νοιάζει τίποτα απολύτως.Βγήκαν δημοσίως και ανακοίνωσαν ότι το κομμάτι τις 19ης Μαΐου που έχουν κλειστό δυο μήνες τώρα θα τελείωνε στις ( εδώ γελάμε)22 Αυγούστου όχι μόνο δεν τελείωσε αλλά προχώρησαν και στον υπόλοιπο δρόμο.Με λίγα λόγια μας χαντάκωσατε στην κυριολεξία.Κύριε Δήμαρχε της Δράμας,τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους λένε στο χωριό μου.Αν ήθελες να κανείς ένα καλό στην πόλη σου σε πληροφορώ ότι τέτοια έργα θέλουν σωστή μελέτη, και πολλά εργατικά χέρια για να τελειώνουν γρήγορα και να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες σου .

Μας ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΣ.Κατάστρεψες την γειτονιά μου εις διπλούν.Μια που μας πήρες το παζάρι (άλλη πονεμένη ιστορία) και μη τολμήσεις να το ρίξεις στην Πανδημία,απλά η Πανδημία σας έκατσε καλή αφορμή για να υλοποιήσετε τις ήδη παρμένες αποφάσεις σας,και μια με αυτήν την περιβόητη ανάπλαση. Έλα μια βόλτα από την γειτονιά μας αν τολμάς να δεις τα χαΐρια μας.Μέρα όμως που θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά και όχι το βράδυ που δεν θα σε πάρει χαμπάρι κανένας.Υ.Σ Μην τυχόν δω κάποιο από τους αρμόδιους φορείς να περνά πάλι από το μαγαζί μου και μου κάνει παρατήρηση για την ανάρτηση που ανέβασα.Την πρώτη φορά σας έκανα την χάρη και κατέβασα ότι είχα γράψει γιατί νιώσατε ότι σας πρόσβαλα.

Είπα άντε ίσως βιάστηκα να βγάλω συμπεράσματα. Έξι μήνες μετα όμως και βλέποντας το έργο να πηγαίνει σαν την καρέτα-καρέτα, δεν μπορώ άλλο να σωπαίνω. Όποιος θύμωσε τον περιμένει ένα μπουκάλι ξύδι έξω στο τραπεζάκι μου το σκονισμένο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *