Κρίσιμη αγωνιστική στην Α’ ΕΠΣ Δράμας: Ξεχωρίζουν ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Ορφέας Χωριστής και Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου – Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου

Με την 9η αγωνιστική συνεχίζεται το Σάββατο το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του νομού μας με πολλά και σημαντικά παιχνίδια τόσο στη μάχη της κορυφής, όσο και για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Να θυμίσουμε ότι ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει η Δόξα Βώλακα και πάμε να δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα των 7 αναμετρήσεων και τα τελευταία νέα των ομάδων:

Γ.Σ. Προσοτσάνης – Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου

Άμεση επιστροφή στις νίκες θέλει η πρωτοπόρος και αήττητη Προσοτσάνη μετά την απρόσμενη ισοπαλία στην Αλιστράτη με αντίπαλο τον τοπικό Μακεδονικό.

Πάντως το έργο της πρωτοπόρου με 19 βαθμούς Προσοτσάνης κάθε άλλο παρά εύκολο δεν είναι απέναντι στην πολύ καλή φέτος Καλλίφυτο που είναι ήδη στους 10 βαθμούς, ενώ και εκτός έδρας παίζει καλό ποδόσφαιρο κοντράροντας όλους τους αντιπάλους της.

ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Ορφέας Χωριστής

Αναμφίβολα το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Καταπληκτική πορεία για τον ΠΑΟΠ φέτος με μόλις μια ήττα σε 7 αγώνες, έχοντας μάλιστα 5 στα 5 εκτός έδρας!!

Στους 18 βαθμούς οι γηπεδούχοι ένα μόλις βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Προσοτσάνη, με αντίπαλο τώρα όμως την αήττητη Χωριστή που βρίσκεται στην 4η θέση με 15 βαθμούς και στους ίδιους αγώνες με τη Νέα Αμισό έχει 4 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Περιμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι που κανείς με σιγουριά δεν μπορεί να προβλέψει την εξέλιξη του.

Φίλιπποι Δοξάτου – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου

Πολύ καλό και αμφίρροπο παιχνίδι και το συγκεκριμένο.

Οι γηπεδούχοι κοντά στην διακεκαυμένη ζώνη ψάχνουν παντού βαθμούς έχοντας μέχρι τώρα 8 βαθμούς με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες, απέναντι στο Μέγα Αλέξανδρο που συνεχίζει να φιγουράρει στην 4η θέση με 15 βαθμούς έχοντας 5 νίκες και 3 ήττες εκ’ των οποίων οι δύο είναι συνεχόμενες γι’ αυτό και θα επιδιώξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι μια και γίνονται έργα στο γήπεδο του Δοξάτου θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φτελιάς.

Α.Ε. Καλαμπακίου – Δόξα Πετρούσας

Ένα ακόμη πολύ αμφίρροπο παιχνίδι ντέρμπι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές και ποιοτικές ομάδες.

Ακόμη και βαθμολογικά αν το δούμε είναι πολύ κοντά, με τους γηπεδούχους στην 7η θέση με 12 βαθμούς έχοντας 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα και την Πετρούσα μόλις ένα βαθμό περισότερο στην 6η θέση με απολογισμό 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Το παιχνίδι αυτό θα γίνει στο γήπεδο Αγίου Αθανασίου μια και στο γήπεδο Καλαμπακίου γίνονται έργα.

Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου – Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου

Ντέρμπι δεν έχουμε μόνο στα ψηλά, αλλά και στη μάχη αποφυγής του υποβιβασμού όπου όλα τα προγνωστικά λένε ότι εκεί μέχρι και το τέλος μπορεί να είμαστε με τα «κομπιουτεράκια» και τους υπολογισμούς.

Σπουδαίο ματς στο Νευροκόπι με τον τοπικό ανεβασμένο Ακρίτα να φιλοξενεί τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου.

Με καλό ποδόσφαιρο οι δύο ομάδες τις τελευταίες αγωνιστικές περιμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι.

Ο Ακρίτας στους 7 βαθμούς αυτή την στιγμή κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού έχοντας 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες και ο Μέγας Αλέξανδρος έχει μόλις δύο περισσότερους βαθμούς στους 9 με απολογισμό 3 νίκες και 5 ήττες.

Α.Ε. Αμπελοκήπων – Άρης Καλαμώνα

Τι να πει κανείς και γι’ αυτό το παιχνίδι.

Δύο ποιοτικές ομάδες που έχουν βρεθεί πολύ χαμηλά στη βαθμολογία στους 8 βαθμούς και προσπαθούν να ξεκολλήσουν από τα χαμηλά.

Σπουδαίο ντέρμπι με τους δύο μονομάχους να έχουν από 8 βαθμούς και με ακριβώς τον ίδιο απολογισμό μέχρι τώρα, 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες!!

Α.Ε. Καλή Βρύσης – Μακεδονικός Αλιστράτης

Είπαμε είναι η αγωνιστική των μεγάλων ντέρμπι και το συγκεκριμένο αναμφίβολα είναι ο θάνατος σου η ζωή μου.

Οι γηπεδούχοι χωρίς βαθμό με 7 ήττες σε 7 αγώνες δεν έχουν κανένα περιθώριο σε αυτό το ματς, ενώ και ο Μακεδονικός με 1 ισοπαλία και 6 ήττες ψάχνει την πρώτη του νίκη, έχοντας για πρώτη φορά το Σάββατο στον πάγκο τον Βασίλη Σαρακασίδη.

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥΜ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ
ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ
Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥΜ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ
ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ

Δ.Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *