Άρης Φωτολίβους – Μ.Α. Αγ. Αθανασίου : Δύσκολη πρεμιέρα και για τους δύο

Ένα όμορφο παιχνίδι πρόκειται να γίνει σήμερα στο Φωτολίβος εκεί που ο τοπικός Άρης θα φιλοξενήσει τον Αγ. Αθανάσιο. Οι δύο ομάδες έχουν παρόμοιους στόχους και είναι δύο ομάδες που θα παλέψουν για την σωτηρία τους.

Το Φωτολίβος φέτος κράτησε όλον τον περσινό κορμό και είχε ελάχιστες μεταβολές στο ρόστερ και έγιναν κάποιες κινήσεις κυρίως με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Στην ομάδα παρέμεινε ο Μιχάλης Μαχαιρίδης που την φετινή χρονιά θέλει να κάνει μια ανταγωνιστική ομάδα και να μην είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια που το Φωτολίβος  παλεύει μέχρι τέλος για την σωτηρία του.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Μιχάλη Μαχαιρίδη ο οποίος δήλωσε:

Αρχικά να ευχηθώ σε όλους που ασχολούνται με το Δραμινό ποδόσφαιρο καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Παίζουμε με μια νεανική ομάδα που είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία και σίγουρα θα έχει αυθορμητισμό στο παιχνίδι της. Εμείς από την πλευρά μας προετοιμαζόμαστε εντατικά για να παρουσιαστούμε έτοιμε και να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες του παιχνιδιού.

Ο Αγ. Αθανάσιος επιστρέφει στην Α’ ΕΠΣ Δράμας μετά από 2 χρόνια απουσίας, ο Κώστας Πελικπασίδης παρέμεινε στην ομάδα του Μέγα. Στην Β’ κατηγορία ήταν η ευκαιρία για τον Αγ. Αθανάσιο να δώσει χρόνο  σε νεαρά παιδιά και να χτιστεί μια νέα ομάδα σε καινούργιες βάσεις. Το ρόστερ της ομάδας έιχε ελάχιστες μεταβολές και μεταγραφικά έγιναν 2-3 μεταγραφικές κινήσεις προσθέτοντας ποιότητα στον Αγ. Αθανάσιο.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Κώστα Πελικπασίδη ο οποίο δήλωσε:

Κώστας Πελικπασίδης (Προπονητής Αγ. Αθανασίου):
Είναι ένα παιχνίδι, αν και πρώτη αγωνιστική κρίσιμο για την συνέχεια της ομάδος μου , γιατί είναι μεταξύ  δύο ομάδων που έχουν τον ίδιο στόχο δηλαδή την σωτηρία. Εμείς πάμε στο Φωτολίβος με σκοπό να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι και γιατί όχι να κερδίσουμε ώστε να ξεκινήσουμε με το δεξί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *