Αστέρας Κουδουνίων – Μ.Α. Ξηροποτάμου : Ανοιχτοί λογαριασμοί από πέρσι!!!

Κέφια είχε η κληρωτίδα πρίν από περίπου 12 μέρες όταν έβγαλε την πρώτη αγωνιστική αυτό το παιχνίδι. Οι δύο ομάδες ανέβηκαν πέρσι από την Β΄ στην Α’ ΕΠΣ αλλά δεν μάθαμε ποτέ λόγο Covid-19 ποιος τελικά θα ήταν αγωνιστικά ο πρωταθλητής της κατηγορίας.

Τα Κουδούνια ενισχύθηκαν αρκετά φέτος κράτησαν σχεδόν όλο τον περσινό βασικό κορμό της ομάδας, όμως είναι ομάδα η οποία έχει κάποιες αδυναμίες, κυρίως στον χώρο της επίθεσης.

Μεταγραφικά αποκτήθηκαν ποιοτικοί παίκτες όπως ο Άγγελος Βραμέντζαλης, Σάκης Κονδυλίδης, Κωνσταντινίδης κτλ. Στόχος της ομάδας είναι να ξεμπλέξει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να αναρριχηθεί όσο πιο ψηλά γίνεται.

Προπονητής παρέμεινε ο Βασίλης Σαρκασίδης που συνέδεσε το όνομα με την αναγέννηση του Αστέρα και σίγουρα η περσινή χρονιά ήταν μια χρονιά που θα μείνει αξέχαστη στα Κουδούνια.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Βασίλη Σαρακασίδη ο οποίο δήλωσε :

Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ υγεια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες.Για εμας και έπειτα από 17 χρονια θα θέλαμε να ξεκινήσουμε με το δεξί και ενα καλο αποτέλεσμα.Παιζουμε απεναντι σε μια ομάδα πολυ καλη και άρτια διοικητικά δομημένη.Εχουμε πολλες απουσίες και η ομαδα μας δεν θα είναι αυτή που θα είμαστε σε 2 μήνες από τώρα.Πιστευω πολυ στην ψυχή αυτών των παιδιών που ειναι στην ομαδα και ξερω οτι 90 λεπτά θα καταθέσουν την ψυχή τους ώστε η ομαδα να παρει το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ξηροπόταμος μετά από ένα χρόνο απουσίας επέστρεψε στα σαλόνια του Δραμινού ποδοσφαίρου και έχει ο στόχο μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Έγιναν κινήσεις ώστε να επιστρέψουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές με καταγωγή από το χωριό που έπαιζαν σε γύρο ομάδας, με αποτέλεσμα να γίνει ένα ωραίο και ποιοτικό σύνολο.

Μεταγραφικά έγιναν κάποιες κινήσεις ουσίας και μαζί με τους υπάρχον ποδοσφαιριστές έγινε ένα ωραίο σύνολο.

Νέος προπονητής της ομάδας είναι ο αρκετά φιλόδοξος Άνεστης Ευθυμιάδης που την περσινή χρονιά καθόταν στον πάγκο της Ν. Σεβάστειας και μετά την μετακίνηση του Γιώργου Σαμαρά που ξεκίνησε την ομάδα στον Αετό Ορφανού, χωρίς δεύτερη σκέψη η διοίκηση της ομάδας τον εμπιστεύτηκε και τον απέκτησε άμεσα.

Βοηθός στην ομάδα είναι ο Παύλος Παυλίδης με θητεία σε πολλές μεγάλες ομάδες του νομού μας, αρκετούς τίτλους με καταγωγή από τον Ξηροπόταμο.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Ανέστη Ευθυμιάδης ο οποίος δήλωσε :

Είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε απέναντι σε μια ομάδα που είναι και αυτή με την σειρά της νεοφώτιστη. Εμείς θα πάμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι ή να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε, από εκεί και πέρα έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου και αν βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *