Προσοτσάνη – Βώλακας 1-3 | Επεισοδιακό παιχνίδι και εκκένωση κερκίδας στα τελευταία λεπτά!

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο Δημ. Αδάκτυλος

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε πριν από λίγο η πρωτοπόρος του δεύτερου ομίλου Προσοτσάνη χάνοντας στο γήπεδο της με σκορ 1-3 από τον ψυχωμένο και αποφασισμένο για το αποτέλεσμα Βώλακα.

Το ματς ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με μεγάλο πάθος και ένταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η κατάσταση ξέφυγε μετά το γκολ του Γιάννη Σίγγου στο 86’, το 1-2 των φιλοξενούμενων και την αποβολή του Τσακμακίδη με κόκκινη κάρτα.

Ένταση με φιλάθλους και παίκτες, στη συνέχεια ρίψη αντικειμένων στην πλευρά της βοηθού Φόφης Νικολαϊδου και ο ρέφερι Κώστας Πουλικίδης διακόπτει το ματς και δίνει εντολή να εκκενωθεί ο χώρος των κερκίδων για να συνεχιστεί το ματς για τα τελευταία λεπτά.

Μετά από μισή ώρα διαβουλεύσεων ο διαιτητής και οι βοηθοί επανήλθαν στο γήπεδο για το υπόλοιπο του ματς που ολοκληρώθηκε με γκολ του καλύτερου παίκτη του ματς Ηλία Μουζενίτοφ για το τελικό 1-3, τον παίκτη που πέτυχε και ένα από τα καλύτερα γκολ της χρονιάς το 1-1 με φωτοβολίδα από τα 40 μέρα στο 27’.

Η Προσοτσάνη εξέφρασε πολλά παράπονα για την διαιτησία του κ. Πουλικίδη για μια φάση που διαμαρτύρεται για πέναλτι στον Ευκαρπίδη στο 42’ και ότι πριν το γκολ του Μουζενίτοφ στο 27’ προηγήθηκε φάουλ στον Τσακμακίδη που δεν έδωσε ο ρέφερι.

Φάσεις αγώνα

Στο 6’ τέτατετ ο Μουζενίτοφ συρτό πλασέ λίγο άουτ.

Στο 8’ ωραία κίνηση του Ματζιάρη σουτ στην απέναντι γωνία και το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 27’ καταπληκτικό μακρινό σουτ του Μουζενίτοφ στο γάμα της εστίας και το 1-1 για τον Βώλακα.

Στο 39’ φάουλ του Αστερίου με τον ρέφερι να τον χρεώνει δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή.

Στο 67’ διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Βώλακα με σουτ του Σίγγου να διώχνει με γροθιές ο Αβραάμ, στη συνέχεια της φάσης σε σέντρα του Βασιλειάδη παραλίγο αυτογκόλ δοκάρι και κόρνερ.

Στο 68’ μεγάλη ευκαιρία στην κόντρα για την Προσοτσάνη με τον Παναγιώτου να ανοίγει το κοντρόλ και σωτήρια ο Μπόσκος να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 86’ ωραίο κατέβασμα του Σίγγου μέσα στην περιοχή και ιδανικό τελείωμα στην έξοδο του Αβραάμ για το 1-2.

Στο 87’ αποβολή του Τσακμακίδη με κόκκινη κάρτα.

Στο φινάλε των καθυστερήσεων στο 117’ ο Μουζενίτοφ φεύγει στην αντεπιίθεση μετά από φάουλ της Προσοτσάνης και σε κενή εστία γράφει το τελικό 1-3.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Κώστας Πουλικίδης με βοηθούς Παναγιώτη Κουβαλάκη και Χριστοφόρα Νικολαϊδου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ(Φώτης Χατζηκυριάκου):

Αβραάμ, Αντωνιάδης, Παγώνης, Παπαμιχαήλ, Αστερίου, Λίπο(31’ λ. τ. Τόπι), Περσιανλής, Ευκαρπίδης, Καλαϊτζής, Τσακμακίδης, Ματζιάρης.

Στο β μ΄΄΄΄΄΄΄ερος έπαιξαν και οι: Παναγιώτου, Γουνατίδης, Γεωργιάδης.

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Χρήστος Αθανασιάδης):

Μπόσκος, Μαρκόπουλος, Σεβδίλης, Μποσκοψίου, Καρπιτσάρης, Βασιλειάδης, Μουζενίτοβ, Δράμπαλης, Τσιμισκίδης, Σταμπουλής, Χαλκίδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Τσαμπάζης, Μαλίκης, Σίγγος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *