ΠΑΟΠ Ν. Αμισού – Αστέρας Κουδουνίων 8-0 | Απόλυτη κυριαρχία για τους γηπεδούχους

Εύκολο απόγευμα για τη Νέα Αμισό αποδείχθηκε πως ήταν το ματς με τα Κουδούνια.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Πολυχρονίδη μπήκαν καλύτερα και κυριάρχησαν καθ’ όλη την διάρκεια του ημιχρόνου.

Έχοντας σε καλή μέρα όλους τους επιθετικούς δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και το γκολ ήρθε εν τέλει στο 24ο λεπτό με τον Παπακωνσταντίνου να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από ωραία σέντρα του Φερσιζίδη.

Η μόνη απειλή για την εστία του Λαμπρινουδάκη ήταν τα λάθη των αμυντικών του και η παρουσία του Μασκαλίδη, δίχως όμως να καταφέρει να σκοράρει.

Η Νέα Αμισός έχασε αρκετές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να έχει διαφορετική άποψη και να κρατάει την ομάδα του στο παιχνίδι.

Λίγο πριν από την λήξη ο Αθανασιάδης σημάδεψε το δοκάρι του Κοτσερίδη με το 1-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου

Στην επανάληψη, τα Κουδούνια προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση αλλά οι γηπεδούχοι άρχισαν σιγά-σιγά να δημιουργούν λίγες φάσεις, με τον Μπιαζάκη να πετυχαίνει δύο πολύ όμορφα γκολ έπειτα από ομαδικές συνεργασίες του Λίτο και του Θεοδοσιάδη, κάνοντας μέσα σε 4 λεπτά το 3-0 (58′, 62′).

Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα του Τάκη Στάμογλου δεν άντεξε και τα γκολ ήρθαν “βροχή”.

Στο 65′ ο Θεοδοσιάδης άνοιξε λογαριασμό, ενώ ο Αθανασιάδης βρήκε το γκολ που του χρωστούσε το δοκάρι, γράφοντας στο 75′ το 5-0.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Παπακωνσταντίνου διπλασίασε τα τέρματά του και έπειτα, μέσα σε 2 λεπτά, οι Καρακασίδης και Πούλας διαμόρφωσαν το τελικό 8-0.

ΠΑΟΠ Ν. Αμισού (Γ. Πολυχρονίδης): Λαμπρινου΄δακης, Παπακωνσταντίνου, Φερσιζίδης, Κανταρτζής, Λάσκαρης, Κατσαβουνίδης, Αθανασιάδης, Ζαγιάκου, Μπιαζάκης, Μουχτάρης, Θεοδοσιάδης

Αστέρας Κουδουνιών (Τάκης Στάμογλου): Κοτσερίδης, Κεσίδης, Νεβεσκιώτης, Ξηροσαββίδης, Κουσίδης, Γιαριτζίδης, Μουρζάς, Βασιλειάδης Μ., Μασκαλίδης, Βασιλειάδης Γ., Παπαδόπουλος

Γιώργος Μουρατίδης

Ο Γιώργος Μουρατίδης είναι ένας νέος δημοσιογράφος με όρεξη και φιλοδοξίες. Έχει αγάπη γι' αυτό που κάνει και όπως όλη η ομάδα της Dramasport είναι ερωτευμένος με τον Δραμινό Αθλητισμό και την δημοσιογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *