Και φέτος η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Κ.Α.Ο.Δ. και η κοπή της βασιλόπιτας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο Δ. Κραχτίδης η καθιερωμένη εκδήλωση με τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, όπως και η κοπή της βασιλόπιτας.

Όπως κάθε χρόνο εκεί και φέτος οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν τα παιδιά που έκαναν αρκετές αθλοπαιδίες και οι νικητές πήραν αναμνηστικά βραβεία.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Δράμας κ. Παπαδόπουλος Γιώργος, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Γκλαβόπουλος Παναγιώτης, ο αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών κ. Γιώργος Μουχτάρης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής Παναγιωτίδης Αλέξανδρος αρκετοί εκπρόσωποι του πρώτου και του δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου.

Τον λόγω πήρε αρχικά ο πρόεδρος του Κ.Α.Ο.Δ. κ. Σάββας Γρηγοριάδης ο οποίος επισήμανε την καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου και τις επιτυχίες του παιδικού και του εφηβικού τμήματος του συλλόγου την φετινή χρονιά.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγω ο Δήμαρχος Δράμας κ. Γιώργος Παπαδόπουλος ο οποίος επισήμανε την καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα με τον δήμο να στηρίζει τέτοιες προσπάθειες όπως αυτή που γίνεται στην ομάδα του Κ.Α.Ο.Δ., ενώ η διοίκηση της ομάδας του χάρισε ένα κόσμημα με την προτομή του θεού Διόνυσου που βρίσκεται στο λογότυπο του Δήμου Δράμας.

Μετά  πήρε τον λόγω ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής Παναγιωτίδης Αλέξανδρος και ανέφερε και αυτός με την σειρά την σημασία του συλλόγου στην αθλητική παρουσία της περιφέρειας έξω από τα σύνορα της και την προσφορά του Κ.Α.Ο.Δ. στο Ελληνικό μπάσκετ.

Ο πρόεδρος του Κ.Α.Ο.Δ. του χάρισε μια κορνίζα με το άγαλμα της ελευθερίας που και αυτό με την σειρά του χαρακτηρίζει τον Δήμο μας.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας με τις ευλογίες του Πάτερ Γεράσιμου.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν διάφορες αθλοπαιδίες με πλούσια δώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *