ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΧΩΡΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Μ. ΔΟΥΜΠΛΑΤΖΗ

Αφορμής δοθείσης από την εξοντωτική τιμωρία του ποδοσφαιριστή μας Μ. Δουμπλατζη για απόπειρα βιαιοπραγίας εναντίον του διαιτητή της αναμέτρησης με τον Μ.Αλεξανδρο στον Άγιο Αθανάσιο πριν από μία εβδομάδα, και σε συνάρτηση με το όλο τοξικό κλίμα που επικρατεί στον ποδοσφαιρική μας οικογένεια Θυμίζουμε τα εξής:

α. Στηρίξαμε άμεσα και απερίφραστα τους διαιτητές της Δράμας στην απόχη που αποφάσισαν μετά από συγκεκριμένη καταγγελία τους για απόπειρα βιαιοπραγίας.

β.ζητησαμε την άμεση σύγκλιση συνάντησης όλων των σωματείων της ΕΠΣ ώστε να αποφασίσουμε από κοινού μέτρα για την αντιμετώπιση της όξυνσης της βίας.

Με λύπη μας διαπιστώσαμε μετά από την πάροδο ενός μήνα και αφού καμμία πρωτοβουλία δεν πήρε η ΕΠΣ Δράμας, πως η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο και οι διαιτητές επέστρεψαν κανονικά στις “αγωνιστικές” τους υποχρεώσεις.

Και ρωτάμε:

1. Τιμωρήθηκε κάνει για τα όσα κατήγγειλαν οι διαιτητές της Δράμας;

2. Οι διαιτητές ικανοποιήθηκαν από την εξέλιξη της υπόθεσης που τους απασχόλησε τόσο έντονα, ώστε αρθηκαν εν μια νυκτί οι όποιες ηθικές τους αναστολές;

3. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Δράμας έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά όταν αποφασίζει για τιμωρίες σε σωματεία και παίκτες ανάλογα με την στήριξη που παρέχουν στην διοίκηση της ΕΠΣ και το ειδικό βάρος του σωματείου;

Ξέρουμε πως τα ερωτήματα αυτά ταλανίζουν και άλλους, που δυστυχώς δεν έχουν το θάρρος να τα εκφράσουν δημόσια για αυτό τους καλούμε να το πράξουν.

Εμείς θα συνεχίσουμε να θιγουμε τα κακώς κείμενα από όπου κι αν αυτά εκπορεύονται χωρίς φόβο και πάθη, και θα σταθούμε δίπλα σε όποιον και οποίους θέλουν την πρόοδο του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Γιατί κάποια στιγμή πρέπει να βγει το ποδόσφαιρο μας από τον λήθαργο που το έχουν οδηγήσει οι διοικούντες του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *