Κύπελλο ΕΚΑΣΑΜΑΘ: ΓΣ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ 𝗩𝗦 ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ: 104 – 47


Από την αρχή του αγώνα η ομάδα μας επέβαλε τον ρυθμό της και μέσα από την καλή αμυντική λειτουργία, βρήκε χώρους στην επίθεση κλείνοντας το 1ο δεκάλεπτο με σκορ 30-11. Άτυχος στάθηκε ο νεαρός αθλητής της ομάδας μας Θεοδοσιάδης Μιχάλης, ο οποίος σε μια προσπάθειά του υπέστη διάστρεμμα και αποχώρησε από τον αγώνα.
Στο 2ο δεκάλεπτο οι παίκτες του coach Μπουτάκογλου συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό, με αποτέλεσμα να μην επιτραπεί στην αντίπαλη ομάδα να πλησιάσει το σκορ. Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 62-24.
Στο 3ο δεκάλεπτο οι αθλητές μας έδειξαν ακόμα μεγαλύτερο ζήλο στην άμυνα (δεχτήκαμε μόλις 6π!) και σε συνδυασμό με την κούραση του αντιπάλου (αγωνιζόταν με 7 αθλητές) διεύρυνε το σκορ κλείνοντας το δεκάλεπτο με σκορ 83-30.
Το 4ο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα για την ομάδα μας, η οποία όμως συνέχισε να τρέχει στο παρκέ βγάζοντας όμορφες φάσεις τις οποίες χάρηκε ο κόσμος που ήταν στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου ΔΑΚ ΣΕΡΡΩΝ.
Στον αγώνα ο coach Γιάννης Μπουτάκογλου είχε την ευκαιρία να χρησιμοποίησε και τους 12 παίκτες, οι οποίοι μάλιστα σκόραραν όλοι!!
➥ Στην επόμενη Φάση (Β’ ΦΑΣΗ) του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ “ΤΑΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ” Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. 2022-2023, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ Δράμας.
➥ Ευχαριστούμε το φίλαθλο κοινό και ιδιαίτερα τους μικρούς αθλητές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ μας και τους γονείς τους, για τη στήριξη που παρείχαν στην ομάδας μας με την παρουσία τους στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου ΔΑΚ ΣΕΡΡΩΝ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νέδογλου Ζαφείρης – Καντζουρίδης Γιάννης
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 30-11, 62-24, 83-30, 104-47

ΓΣ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Μπουτάκογλου): Δάγκουλας 8, Λαδιάς 2, Παναγιωτίδης 4, Ανδρικάκης 13(1), Θεοδοσιάδης 6, Μηνάς 5, Καραλίβανοςς 11(2), Δούκας Β. 19(2), Ασημάκης 5, Σιδηρόπουλος 15(2), Γούνας 6, Χασάπης 10
ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ (Κιοσσές): Βάρναλης 6(1), Τζήκας 11, Μασάδης 3, Δημητρίου 17(4), Γετερίδης 10(2), Μελιάδης, Στόικος

Πηγή: ΙΚΑΡΟΙ Σερρών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *