Στον ΚΑΟΔ οι Κωνσταντίνος Σιταρίδης και Θεόδωρος Γρηγοριάδης

Συνεχίζοντας τον επαναπατρισμό Δραμινών αθλητών, η διοίκηση του Κ.Α.Ο. Δράμας ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Κωνσταντίνο Σιταρίδη και τον Θεόδωρο Γρηγοριάδη οι οποίοι θα ενισχύσουν τη προσπάθεια της ομάδας στη Γ’ Εθνική κατηγορία, την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

«Να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση»

Ο Κωνσταντίνος Σιταρίδης είναι γεννημένος το 1995. Ξεκίνησε από τους Τιτάνες Δράμας και συμμετείχε στα αγωνιστικά τμήματα της Δραμινής ομάδας ως το 2013. Μάλιστα σε νεαρή ηλικία αγωνίστηκε με το ανδρικό τμήμα 2 χρόνια στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Μετακόμισε στην Αλεξανδρούπολη για τις σπουδές του στην Ιατρική σχολή στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και αγωνίστηκε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στο πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ και στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και εντάσσεται στο δυναμικό του Κ.Α.Ο. Δράμας.

Σε δηλώσεις του για την μεταγραφή του στη Δραμινή ομάδα, ο Κωνσταντίνος Σιταρίδης ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στο Κ.Α.Ο.Δ. ο οποίος επέστρεψε στις Εθνικές κατηγορίες, όπου του αξίζει να αγωνίζεται. Θέλω να βοηθήσω, όσο περισσότερο μπορώ, την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση. Θα είναι δύσκολο και πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και πρέπει να είμαστε σοβαροί και αποτελεσματικοί από την αρχή μέχρι το τέλος. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο και να ξεκινήσουμε αυτή τη προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Κ.Α.Ο.Δ. και τον προπονητή κ. Γρηγοριάδη, που μου δίνουν την ευκαιρία να είμαι μέλος αυτής της ομάδας».

«Στον ιστορικότερο σύλλογο της Αν. Μακεδονίας και Θράκης»

Ο Θοδωρής Γρηγοριάδης είναι γεννημένος το 1998. Ξεκίνησε στους Τιτάνες Δράμας και συμμετείχε στα αγωνιστικά τμήματα της Δραμινής ομάδας ως το 2015. Με την ομάδα των Τιτάνων συμμετείχε 2 χρονιές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων, το 2013 και το 2014 στο οποίο διακρίθηκε σαν μέλος της καλύτερης πεντάδας και 2ος σκόρερ του πρωταθλήματος. Την επόμενη χρονιά 2014-2015 αγωνίστηκε με την ανδρική ομάδα στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Συνέχισε να αγωνίζεται στις Εθνικές κατηγορίες και κατά τη περίοδο των σπουδών του στη Β’ Εθνική με το Σ.Α. Στρατωνίου (2016-2017) και στη Γ’ Εθνική με την ομάδα της Ευκαρπίας.

Σε δηλώσεις του για την μεταγραφή του στον ΚΑΟΔ, ο Θοδωρής Γρηγοριάδης ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την απόφαση μου να παίξω με τον Κ.Α.Ο.Δ., παρέα με πρόσωπα πολύ αγαπημένα μου. Βρίσκομαι στον ιστορικότερο σύλλογο της Αν. Μακεδονίας και Θράκης και γνωρίζω πως οι απαιτήσεις είναι αντίστοιχες. Έχω έρθει για να παλέψω αλλά και να το διασκεδάσω με τη ψυχή μου και μέσω αυτής της οδού να καταλήξουμε πρωταθλητές».

Πηγή: https://kaodbc.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *