ΕΟΚ: Καλεί σε διάλογο ΕΣΑΚΕ, ΟΔΚΕ, ΣΕΠΚ, ΠΣΑΚ

Με τους κριτές να “απειλούν” με αποχή από τα εθνικά πρωταθλήματα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (10-11/12), η ΕΟΚ καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς σε διάλογο για την ερχόμενη Τετάρτη (14/12).

Το ερώτημα, βέβαια, είναι τι θα γίνει το Σαββατοκύριακο που έρχεται, καθώς η Ελληνική Ομοσπονδία έχει ορίσει κανονικά διαιτητές και κομισάριους για όλα τα εθνικά πρωταθλήματα, ωστόσο οι ομάδες δεν γνωρίζουν εάν θα μπορέσουν να αγωνιστούν. Ειδικά για τις ομάδες που έχουν μπροστά τους ταξίδια, το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο με την επικρατούσα κατάσταση και εάν οι κριτές δεν κάνουν “πίσω”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια ανακοινώσεων ορισμένων Συνδέσμων βοηθών διαιτητών (σημειωτών και χρονομέτρων) περί αποχώρησης τους από τα πρωταθλήματα και κατόπιν των ανακοινώσεων που εξέδωσαν οι φορείς του αθλήματος (Ο.Δ.Κ.Ε., Σ.Ε.Π.Κ., Π.Σ.Α.Κ. και Ε.Σ.Α.Κ.Ε.), οι οποίοι με τις τοποθετήσεις τους ουσιαστικά απέρριψαν την πρακτική μονομερών ενεργειών, προτείνοντας διάλογο για την επίλυση των όποιων προβλημάτων και με ξεκάθαρη, όμως, θέση για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, η ΕΟΚ καλεί σε συνάντηση όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ( ΕΣΑΚΕ, ΟΔΚΕ, ΣΕΠΚ, ΠΣΑΚ και τους Συνδέσμους βοηθών διαιτητών) την Τετάρτη 14/12 και ώρα 12 στα γραφεία της με θέμα συζήτησης τη δημιουργηθείσα κατάσταση επι του ζητήματος που έχει προκύψει.

Επαναλαμβάνουμε ότι η πόρτα της Ομοσπονδίας ήταν, είναι και θα είναι πάντα ανοιχτή σε όλους και ότι μόνο όταν όλοι είμαστε ενωμένοι μπορούμε να βοηθήσουμε το άθλημα να προχωρησει μπροστά, χωρίς, όμως, μονομερεις ενέργειες και κυρίως, με επίλυση των προβλημάτων με ουσιαστικό διάλογο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *