Κ.Α.Ο.Δ.: Συνεχίζουν στον πάγκο της ομάδας Νίκος Γρηγοριάδης και Vucasin Mandic

Στην ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με το προπονητικό επιτελείο προχώρησε ο Κ.Α.Ο.Δ. αφού στον πάγκο της ομάδας και την νέα χρονιά θα κάθετε ο Νίκος Γρηγοριάδης και ο Σέρβος προπονητής Vucasin Mandic μετά και την άνοδο στην Β’ Εθνική. ο Νίκος Γρηγοριάδη ιστορική φυσιογνωμία του συλλόγου με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, ενώ από την άλλη πλευρά ο Vucasin Mandic είναι νέος ελπιδοφόρος προπονητής με πέρασμα προπονητικά απο τα αναπτυξιακά τμήματα του Ερυθρού Αστέρα και παράλληλα με την ανδρική ομάδα είναι υπεύθυνος αναπτυξιακών τμημάτων.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Συλλόγου:

Η ανακοίνωση για τον Νίκο Γρηγοριάδη:

Ο Κ.Α.Ο.Δ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας μας Νίκο Γρηγοριάδη για τα επόμενα πέντε χρόνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Β’Εθνική με μοναδικό στόχο την επιστροφή της ομάδας στις μεγάλες κατηγορίες.

Η ανακοίνωση για τον Vucasin Mandic:

Μια άκρως παραγωγική μέρα η σημερινή αφού ο Κ.Α.Ο.Δ. ανανέωσε την συνεργασία του με τον βοηθό προπονητή της ανδρικής μας ομάδας όπως και υπεύθυνο αναπτυξιακών τμημάτων Vucasin Mandic με στόχο την δημιουργία μιας καινοτόμου ακαδημίας που θα έχει ως σκοπό την ανάπτυξη των αθλητών και του δραμινου Μπάσκετ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *