Κ.Α.Ο.Δ. : Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την νέα αγωνιστική περίοδο | Στόχος να πρωταγωνιστήσει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής η οποία πανηγυρίστηκε απ’ όλους τους φίλους του Δραμινού μπάσκετ, ο Κ.Α.Ο.Δ. έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Δραμινή ομάδα έχει συμφωνήσει ήδη με το προπονητικό επιτελείο, δηλαδή με τον Νίκο Γρηγοριάδη και τον Σέρβο τεχνικό Βουκασίν Μαντιτς και μαζί έχουν ξεκινήσει την δημιουργία της ομάδας που θα αγωνιστεί στην Β’ Εθνική.

Στον Κ.Α.Ο.Δ. κρατάνε ακόμη κλειστά τα χαρτιά τους με το μοντέλο της ομάδας να μην αλλάζει και να θέλει να μείνει στον σύλλογο ο βασικός κορμός και να στηρίζεται σε δραμινούς παίκτες ώστε να δημιουργήσει μια ισχυρή βάση και να δουλέψει ειδικά πάνω σε αυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός με τον έμπειρο τεχνικό Νίκο Γρηγοριάδη να έχει παρουσιάσει το πλάνο του για την νέα χρονιά και ποιοι θα πρέπει να συνεχίσουν στον σύλλογο.

Ο Κ.Α.Ο.Δ. θέλει να βγει στο μεταγραφικό παζάρι και να αναζητήσει 2 ποιοτικούς παίκτες στον άσσο και έναν ψηλό στο 5, χωρίς ακόμη να έχει προταθεί κάποια επιλογή με τις συζητήσεις να είναι σε πρώιμο στάδιο, όμως η διοίκηση του συλλόγου θα κάνει το καλύτερο ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική.

Ο στόχος για την επόμενη μέρα είναι να παρουσιαστεί μια ανταγωνιστική ομάδα και να απαρτίζεται απο παίκτες της τοπικής κοινωνίας ώστε να παίζει όμορφο και ανταγωνιστικό μπάσκετ, ενώ αν είναι εφικτό αυτή η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και να βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Σίγουρα πάμε σε ένα καυτό καλοκαίρι με τις κινήσεις της ομάδας να είναι ηχηρές και ταυτόχρονα προσεγμένες…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *