Ακρίτας Νέας Κρώμνης – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 0-3: Άντεξε μέχρι το 65′ ο Ακρίτας στην πίεση του Ξηροποτάμου

Τυπικά γηπεδούχος ο Ακρίτας στο συγκεκριμένο παιχνίδι κυπέλλου μια και γίνονται έργα στο γήπεδο του και το ματς διεξήχθη στην έδρα του τυπικά φιλοξενούμενου Ξηροποτάμου. 

Ο Μέγας Αλέξανδρος είχε τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του, ο Ακρίτας όμως ήταν άριστα οργανωμένος στο αμυντικό κομμάτι, έκλεινε καλά τους χώρους και αποδείχθηκε σκληρό καρύδι μια και έπρεπε να φτάσουμε στο 68′ για να παραβιαστεί η εστία του και να φτάσει ο Ξηροπόταμος στη δίκαιη πάντως επικράτηση. 


Φάσεις αγώνα Στο 10′ πλασέ του Λυκίδη από πλάγια λίγο άουτ. Στο 22′ ο Κυριακίδης και πάλι από πλάγια σουτ άουτ.Στο 22′ καλή προσπάθεια του Καλαιδόπουλο δεν βγήκε η πάσα για να γίνει η ευκαιρία. Στο 40′ σε καλή θέση ο Τανουσι σουτ άουτ.

Στο 65′ κέρδισε πέναλτι ο Τανουσι το εκτέλεσε ο Τσιάρας αλλά ο νεαρός Παπαλαζάρου απέκρουσε σωτήρια.Στο 68′ με σουτ του Λυκίδη ο Ξηροποταμος θα ανοίξει το σκορ.Στο 70′ πάσα του Λυκίδη και ο Τανούσι θα σκοράρει για το 2-0.Στο 76′ πάσα του Τσαρτσιταλίδη και σειρά του Τοσούνογλου να σκοράρει και να κάνει το 3-0.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ακρίτας Νέας Κρώμνης(Σάκης Μάρτιος):Παπαλαζάρου, Αλβανός, Πλακίδης, Νεβεσκιώτης, Ταντσίδης, Καλαιδόπουλος, Σαμολαδάς, Ωρολογάς, Παπαδόπουλος, Μωυσιάδης, Μουστάκας.

Στο β μέρος έπαιξαν και οι: Μπούσιος, Χριστοδούλου και Τσαμπάζης.
Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου(Αντώνης Παλάζης):Ζιάκας, Χακούσι, Κυριακίδης, Καρασαββίδης, Τσιάρας, Τοσούνογλου, Τσαρτσιταλίδης, Καμίδης, Τανούσι, Λυκιδης, Κελεσίδης.

Στο β μέρος έπαιξε και ο Πάνος.

Γράφει ο Δημήτρης Αδάκτυλος

*** Φωτο αρχείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *