Όλα τα νέα από τις 18 +2 ομάδων της Δράμας

Από την Δευτέρα ρίχνονται στα βάσανα ξανά οι ομάδες της Γ’ Εθνικής και της Α’ ΕΠΣ, με αρκετά προβλήματα και με πιο βασικό ότι η ΕΠΣ Δράμας δεν έχει ακόμα διαθέσημα έντυπα μεταγραφών, ένα θέμα που απασχολεί σχεδόν όλες της ομάδες του νομού μας.

Δείτε παρακάτω όλα τα νέα των ομάδων:

Αμπελόκηποι

Οι Αμπελόκηποι θα συμμετάσχουν κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής μετά την ανακοίνωση του Συλλόγου την Παρασκευή το απόγευμα, κάτι που σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι. 

Έχει ανανεώσει ο βασικός κορμός της ομάδας αφού συνεχίζουν κανονικά στην ομάδα  14 ποδοσφαιριστές ενώ αποχώρησαν 5  παίκτες (Ξενίδης, Ουζούνης, Κουμπρόγλου, Πέτρο και Χατζηκούρτης). Νέο μέλος στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας είναι ο Μπάμπης Μίγας με τον Γιάννη Ιωαννίδη να είναι επικεφαλής  της προσπάθειας για 4η σερί σεζόν. 

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει την Τετάρτη  22/07/2020 και πρώτο φιλικό της ομάδας είναι στις 1/8 με τον Ορφέα Χωριστής, ενώ στην συνέχεια θα δώσει άλλα 7 φιλικά με : Δόξα Βώλακα(08/08) Μ.Α. Ορφανίου (12/08) Καλαμπάκι(19/08) Προσοτσάνη(22/08) Πετρούσα (26/08), Νέα Αμισός (29/08), Νέστος Χρυσούπολης(02/09), Αετό Ορφανού (05/09).

Πανδραμαϊκός:

Στον Πανδραμαϊκό ανανέωσαν οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας ενώ παρελθόν αποτελούν οι : Παγκάκης, Βασιλειάδης, Παπαγεωργίου.

 Ο Πανδραμαϊκός έκανε μια σημμάντικη μεταγραφή αυτή του Σάββα Μουδούρογλου, ενώ απέκτησε τον Σπύρο Τσάκωνα με τους κόκκινους να έχουν αποκτήσει κι’ άλλους ποδοσφαιριστές οι οποιοί θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

 Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 22/07 και πρώτο φιλικό του Πανδραμαϊκού είναι στις 3/8 με το Καλαμπάκι ενώ στην συνέχεια θα αντιμετωπίσει :Αγ. Αθανάσιο (06/08), Απόλλων Αθηνών (10/08), Κεραυνό Πέρνης (18/08), Δόξα Κάτω Καμήλας (24/08/), Σέρρες 1800(28/08), Αετός Ορφανού (31/08) και Άρης Αβάτου (11/09).

Βώλακας:

Στον Βώλακα έβαλαν φέτος ψηλά τον πήχη με μόνο στόχο τον πρωταθλητισμό, χθές έγινε η πρώτη συνάντηση της ομάδας εκεί που βρέθηκαν κάποια νέα πρόσωπα, με την ομάδα να ανακοινώνει τον τερματοφύλακα  Βαγγέλη Παγκάκη από τον Πανδραμαϊκό. Επίσης η ομάδα είναι κοντά στην απόκτηση κάποιον ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα δώσουν έξτρα ποιότητα στους υπάρχοντες παίκτες. 

Πρώτη προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 20/07 με την ομάδα του Λευτέρη Ροδίτη να είναι από τις πρώτες ομάδες που ξεκινούν προετοιμασία.

Κύργια:

Τα Κύργια και την φετινή χρονιά θέλουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικά και αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς από την πρόσληψη του Γιώργου Λάλα, ενός προπονητή που έχει καταφέρει πολλά με την Προσοτσάνη. 

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει στις 27/07 και η πρώτη μεταγραφή της ομάδας είναι ο τερματοφύλακας Κώστας Χατζόπουλος ο οποίος αποκτήθηκε ως αντί Καγκελίδης, αφού ο γκολκίπερ της Α.Ε.Κ. είναι πιθανό να φύγει από τον νομό λόγω σπουδών. 

Πρώτο φιλικό της ομάδας είναι προγραμματισμένο για τις 05/08 με αντίπαλο τον Άρη Καλαμώνα ενώ στην συνέχεια θα παίξει με : Κ. Βρύση(08/08), Κουδούνια (12/08), Φίλιππος Καβάλας (19/08) Ορφέας Χωριστής (22/08), Αγ. Αθανάσιο (29/08)

Προσοτσάνη:

Οι στόχοι του Γ.Σ. Προσοτσάνης και την νέα χρονιά είναι ο πρωταθλητισμός και η ανάδειξη νεαρών παικτών, κάτι που έκανε με μεγάλη επιτυχία την περασμένη χρονιά. Στην ομάδα παρέμειναν όλοι οι ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα, ενώ αποκτήθηκε ο έμπειρος φορ Χρήστος Παναγιώτου, καθώς επίσης ενδέχεται να αποκτηθούν 1-2 ποδοσφαιριστές σε περίπτωση που υπάρξουν κάποια κενά.

 Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει την Τετάρτη 22/07/2020 και πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για τις 01/08 με αντίπαλο την Νέα Αμισό, ενώ στην συνέχεια θα παίξει με : Φωτολίβος( 08/08), Δόξα Σταυρούπολης (14/08), Μεγας, Αλέξ. Ορφανού(19/08), Α.Ε. Αμπελοκήπων (22/08), Δόξα Σιταγρών (26/08), Νευροκόπι (29/08).

Πετρούσα:

Στην Πετρούσα και την φετινή χρονιά έχει βάλει ως στόχο η διοίκηση, η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

 Οι περισσότεροι παίκτες στην ομάδα από το περσινό ρόστερ έχουν μείνει, ενώ φέτος ο βασικός στόχος της ομάδας είναι το κύπελλο της ΕΠΣ Δράμας. 

Στις μεταγραφές, έχουν γίνει κινήσεις αλλα η μόνο ανακοινώσιμη και σίγουρη είναι αυτή του Λάζαρου Ξενίδη από την Α.Ε. Αμπελοκήπων. 

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 20/07 ενώ το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 05/08 με αντίπαλο τον Ορφέα Χωριστής και στην συνέχεια θα παίξει με : Νευροκόπι (08/08), Καστρινό (12/08), Νέα Αμισό (19/08), Ξηροπόταμο (22/08), Αμπελόκηποι(26/08), Βώλακας(29/08), Σιταγροί(05/09).

Καλαμπάκι:

Στο Καλαμπάκι όπως ξέρουμε νέος προπονητής είναι ο Λάζαρος Μουρατίδης αφού αντικατέστησε τον Μιχάλη Τσοκακτσίδη, στο σίριαλ του περασμένου μήνα. 

Η ομάδα έχει αποκτήσει κάποιους ποδοσφαιριστές όπως για παράδειγμα ο έμπειρος Μάρκος Καπτέλης και ο νεαρός Γιώργος Κωνσταντινίδης. 

Πρώτη προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 27/07. Πρώτο φιλικό της ομάδας είναι προγραμματισμένο για τις 05/08 με την Νέα Αμισό, ενώ στην συνέχεια θα παίξει με : Αδριανή(8/8), Φωτολίβος(12/08), Αμπελόκηποι(19/08), Αρκαδικός(22/08), Αγ. Αθανάσιος(26/08), Χωριστή(29/08)

Κ.Βρύση:

Στην Κ. Βρύση θέλουν να κάνουν μια πορεία καλύτερη από την περσινή και να είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

 Με την ομάδα ανανέωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της περσινής ομάδας, ενώ πρόκειται ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα 3 μεταγραφές.

Νευροκόπι:

Στο Νευροκόπι θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μοντέλο, δηλαδή την ανάδειξη νέων ταλέντων από το λεκανοπέδιο με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας το οποίο δεν πρόκειται να ξεπερνά τα 18.

 Επίσης στην ομάδα θα ενταχθούν 2-3 παίκτες από τις ακαδημίες γεννηθέντες του 2006, ενώ ενδέχεται να αποκτηθεί ένας νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής.

 Η ομάδα ξεκινά προετοιμασία την Τετάρτη 22/07 και πρώτο φιλικό είναι με τον Ξηροπόταμο το Σάββατο 01/08 και στην συνέχεια θα παίξει με : Μικρόπολη, Πετρούσα, Νέα Αμισό, Ακρίτα Νέας Κρώμνης, Καστρινό, Αρκαδικό και Προσοτσάνη.

Νέα Αμισός:

Στην Νέα Αμισό θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μοντέλο δηλαδή την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία και μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. 

Η ομάδα του Γιώργο Πολυχρονίδη έχει αποκτήσει 4 παίκτες ο οποίοι είναι 2 έμπειροι και 2 νεαροί και ενδέχεται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

 Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει την Τετάρτη 22/07 και πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 01/08 με αντίπαλο την Προσοτσάνη. Στην συνέχεια θα παίξει με : Καλαμπάκι, Μικροχώρι, Νευροκόπι, Πετρούσα, Βώλακα, Καστρινό και Αμπελόκηπους.

Χωριστή:

Στον Ορφέα την νέα χρονιά έβαλαν ψηλά τον πήχη και έτσι έχουν αποκτηθεί οι : Καραγιαννίδης Δήμος και Δεληγιώρογλου, ενώ έχουν αποκτηθεί 4 ακόμα ποδοσφαιριστές αλλα δεν έχουν ανακοινωθεί λόγω του γνωστού προβλήματος με τα έντυπα των ελευθέρας.

Δοξάτο:

Στο Δοξάτο έχουν γίνει 2 συμβούλια χωρίς κάποιο αποτέλεσμα και σήμερα είναι προγραμματισμένο ένα ακόμα. 

Υπάρχει ένα σοβαρό θέμα με ένα παλιό οικόπεδο που έχει στην κατοχή της η ομάδα το οποίο είναι ανεκμετάλλευτο, με την ομάδα να πρέπει να πληρώνει αρκετά χρήματα ετησίως ως φόρο.

Καλλίφυτος:

Στην Καλλίφυτο τα πράγματα είναι ρευστά και ακόμα δεν έχει συσταθεί Δ.Σ.

Φωτολίβος:

Έχουν γίνει κάποιες καλές κινήσεις, ενώ σχεδόν όλος ο περσινός κορμός παρέμεινε στην ομάδα. 

Μεγάλο πλήγμα για την ομάδα είναι ότι φέτος δεν θα γίνει το πανηγύρι, από εκεί δηλαδή που έβγαζε αρκετά χρήματα τα οποία δινόντουσαν  για τις ανάγκες της ομάδας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν περικοπές. 

Στόχος φυσικά παραμένει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να μην κινδυνεύσει ξανά η ομάδα όπως τα προηγούμενα χρόνια. Η ομάδα ξεκινάει προετοιμασία στις 27/07 και πρώτο φιλικό της ομάδα είναι με τον Καστρινό στις 05/08. 

Στην συνέχεια θα παίξει με Προσοτσάνη, Καλαμπάκι, Αρκαδικό, Γραμμένη και Ροδολίβος.

Αρκαδικός:

Στον Αρκαδικό θέλουν να κάνουν μια καλή σεζόν την φετινή χρονιά και να αφήσουν πίσω την περσινή. 

Από τις ακαδημίες θα ανεβούν 6-7 νεαροί ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν το υπάρχον ρόστερ, ενώ θα γίνουν κινήσεις για την απόκτηση 4-5 ποδοσφαιριστών που θα δώσουν ποιότητα στην ομάδα και θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Αγ. Αθανάσιος

Στον Αγ. Αθανάσιο θέλουν η επιστροφή της ομάδας στα σαλόνια του Δραμινού ποδοσφαίρου να ταυτιστεί με μια καλή πορεία αντάξιας του ονόματος του Μέγα. 

Με την ομάδα ανανέωσαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές, θα γίνουν κινήσεις για 4-5 ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα δώσουν ποιότητα, ενώ μεγάλη κίνηση ενδέχεται να κάνουν στον άσσο με την απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα. Η πρώτη προπόνηση της ομάδα είναι προγραμματισμένη για της 27/07 και πρώτο φιλικό είναι με τον Φίλιππο Καβάλας στις 05/08, στην συνέχεια θα παίξει με Ακρίτα Ν. Κρώμνης, Ηρακλή Αδριανής,  Σιταγροί, Καλαμπάκι.

Ξηροπόταμος:

Στον Ξηροπόταμο νέος προπονητής είναι εδώ και καιρό ο Γιώργος Σαμαράς με βοηθό τον Παύλο Παυλίδη. 

Στην επιστροφή της ομάδας στην Α’ κατηγορία η διοίκηση θέλει να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο και έχει κάνει κάποιες κινήσεις και μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί οι Μιχαηλίδης και Ζιάκας επίσης έχουν αποκτηθεί 4 ποδοσφαιριστές ενώ πάει για την υπέρβαση καθώς βρίσκεται κοντά στην απόκτηση νεαρού φορ με παραστάσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

 Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει στις 22/07/2020 και πρώτος αντίπαλο είναι το Νευροκόπι στις 01/08, ενώ στην συνέχεια θα παίξει με Κουδούνια, Αρκαδικό, Πετρούσα και Αετό Ορφανού.

Κουδούνια :

Εχθές ήταν προγραμματισμένη η Γ.Σ. και οι εκλογές του συλλόγου όπου πήρε αναβολή για την Τετάρτη, με νέο προπονητή τον κ. Μάρτζιο. 

Δεν έχει ανακοινωθεί κάποια μεταγραφή όμως έχουν γίνει κάποιες κινήσεις και θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Η προετοιμασία ξεκινάει το Σάββατο 25/07.

Καστρινός:

Ο Καστρινός επιστρέφει στην Α’ ΕΠΣ μετά από δύο χρόνια με μόνο στόχο μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών. Έχουν ανανεώσει όλοι οι ποδοσφαιριστές της περσινής χρονιάς, ενώ πρόκειται να αποκτηθούν 2 νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που θα δώσουν φρεσκάδα στην ομάδα. 

Η προετοιμασία ξεκινάει την Δευτέρα 27/07/2020 και πρώτο φιλικό είναι με αντίπαλο το Φωτολίβος στις 05/08, ενώ στην συνέχεια θα παίξει με : Βώλακα, Αμπελόκηπους, Πετρούσα, Χωριστή, Νευροκόπι, Νέα Αμισός, Σιταγροί.

Ακρίτας Ν. Κρώμνης:

Νέος προπονητής στον Ακρίτα εδώ και 20 μέρες είναι ο Τάκης Στάμογλου, με μόνο στόχο της σωτηρία της ομάδας. 

Με την ομάδα έχουν ανανεώσει σχεδόν όλοι παίκτες ενώ έχει γίνει προφορική συμφωνία με 2 παίκτες. Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει την Τρίτη 28/08 και πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο στις 14/08 με την Κ. Βρύση ενώ στην συνέχεια θα παίξει με Νευροκόπο, Αλιστράτη, Κουδούνια και Γραμένη, ενώ αναζητήτε αντίπαλος για τις 08/08.

Μπουτζέκης Δημήτρης

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *