Σερραϊκό ποδόσφαιρο με μία ομάδα στη Γ εθνική

Με μία μόνο ομάδα, τον Απόλλωνα Παραλιμνίου θα εκπροσωπηθεί το Σερραϊκό ποδόσφαιρο στη φετινή Γ΄ εθνική κατηγορία, αφού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι άλλες δύο ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία, ο Εθνικός Σιδηροκάστρου και η Δόξα Κάτω Καμήλας θα δηλώσουν αδυναμία συμμετοχής.

Μάλιστα και οι ομάδες που θα κληθούν να αντικαταστήσουν τον Εθνικό Σιδηροκάστρου στην Γ΄ εθνική, η Α.Ε. Χρυσού και η Σέρρες 1800  θα αρνηθούν στην πρόσκληση. Το Σερραϊκό ποδόσφαιρο θα έχει μία ομάδα στη Γ΄ εθνική μετά από τρία χρόνια αφού τελευταία φορά που έγινε αυτό ήταν την περίοδο 2016-17 με τη συμμετοχή μόνο του Απόλλωνα Παραλιμνίου. Το μόνο ευχάριστο είναι ότι η μεγαλύτερη ομάδα του Νομού ο Πανσερραϊκός επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες και δείχνει ότι σε βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, ενώ και ο μοναδικός εκπρόσωπος στη Γ΄εθνική, ο Απόλλων Παραλιμνίου θα είναι από τα φαβορί για την άνοδο.

Κύμα αποχωρήσεων από τη Δόξα Κάτω Καμήλας

Αν και η διοίκηση της Δόξας Κάτω Καμήλας δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τις αποφάσεις της, η αποχώρηση πολλών παικτών είναι ένας προάγγελος της μη συμμετοχής της ομάδας στη Γ εθνική. Η μισή ομάδα μετακομίζει στον νεοφώτιστο στην κατηγορία Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου, όπου προπονητής είναι ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης. Η ομάδα της Καβάλας έχει ανακοινώσει τους Γιώργο ΣιάκκαΦώτη Ζάντσιο,  Φώτη Κωνσταντίνου και Νίκο Πολυχρονίδη. Ο Δημήτρης Μπονέρης θα αγωνίζεται και φέτος στη Γ΄ εθνική με τα χρώματα της ΑΕ Ευόσμου ενώ και ο Δημήτρης Κεχαγιάς αποχαιρέτησε τη Δόξα Κάτω Καμήλας και όπως όλοι ευχαρίστησε τον πρόεδρο Μιχάλη Μιντζιρίκη για τη συνεργασία και το καλό οικογενειακό κλίμα που υπήρχε στην ομάδα.

Με 13 ομάδες ο όμιλος;

Με την αποχώρηση Εθνικού Σιδηροκάστρου και Δόξας Κάτω Καμήλας ο 1ος όμιλος μένει με 13 ομάδες. Με το ενδεχόμενο η ΕΠΟ να συμπληρώσει τον όμιλο από ομάδες της Χαλκιδικής (Νέα Καλλικράτεια, Όλυνθος Ολύνθου) ή με κάποιες ομάδες από τη Θεσσαλονίκη (Αγροτικός Αστέρας, Ποσειδών Μηχανιώνας, Μακεδονικός, Θερμαϊκός Θέρμης, Εθνικός Σoχού, ΠΑΟ Κουφαλίων, ΑΕ Ευόσμου) ο 1ος όμιλος της Γ εθνικής αποτελείται από τα σωματεία:

ΕΠΣ Έβρου: Ένωση Αλεξανδρούπολης, ΑΕ Διδυμότειχου

ΕΠΣ Θράκης: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

ΕΠΣ Ξάνθης: Άρης Αβάτου, Ορφέας Ξάνθης, Αναγέννηση Θαλασσιάς

ΕΠΣ Δράμας: Πανδραμαϊκός, ΑΕ Αμπελοκήπων

ΕΠΣ Καβάλας: Νέστος Χρυσούπολης, Αετός Οφρυνίου, Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου

ΕΠΣ Σερρών: Απόλλων Παραλιμνίου

ΕΠΣ Κιλκίς: Αναγέννηση Πλαγιάς

Πηγή:

ΕΡΤ Σερρών

Βασίλης Αναστασιάδης

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *