Όλα τα νέα από τις 18 + 1 ομάδες της Α’ ΕΠΣ Δράμας

Δεδομένου ότι τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν μετά την χθεσινή Γενική Συνέλευση, η Dramasport ήρθε σε επαφή με όλες τις ομάδες και σας παρουσιάζει όλα τα νέα μέχρι στιγμής.

 Α.Ε. Αμπελοκήπων: Στους Αμπελόκηπους περιμένουν να μάθουν τελεσίδικα σε ποια κατηγορία θα παίζουν ώστε να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό τους με τα δεδομένα που θα υπάρχουν. Διοικητικά η ομάδα δεν αλλάζει και σίγουρα θα συνεχίσει στο μοντέλο που την έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια

Α.Ε. Κυργίων: Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στην ομάδα των Κυργίων καθώς υπάρχει φημολογία ότι δεν θα κατεβεί η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα ή ότι θα κατέβει δύσκολα. Πληροφορίες μας κάνουν λόγο ότι θα γίνει την ερχόμενη ίσως εβδομάδα Γενική Συνέλευση ή γενικότερα μέσα στο Ιούλιο και εκεί θα παρθούν κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον.

Α.Ε. Κ. Βρύσης: Στην Κ. Βρύση τα πράγματα μένουν όπως είναι διοικητικά χωρίς την αποχώρηση κάποιου προσώπου. Στο θέμα του προπονητή υπάρχει ακόμη ερωτηματικό με την διοίκηση να συγκλίνει προς ανανέωση του Δημήτρη Βασιλειάδη αλλά όλα θα κριθούν την μέσα στον Ιούλιο.

Α.Ε. Καλαμπακίου: Όπως είδατε και από οδοιπορικό μας από τα περισσότερα γήπεδα, του Καλαμπακίου είναι σε άριστη κατάσταση. Εχθές ανακοινώθηκε η ανανέωση του Λάζαρου Μουρατιδη με το πλάνο της ομάδας να είναι ίδιο με πέρσι δηλαδή η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και ταυτόχρονα η ανάδειξη νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών με την ΑΕΚ να έχει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές σε καλό επίπεδο. Διοικητικά δεν αλλάζουν τα πράγματα με την διοίκηση να μένει όπως έχει και ταυτόχρονα ενδέχεται να ασχοληθούν και κάποια νέα άτομα.

Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου: Από τις πρώτες ανανεώσεις και από τις πρώτες ομάδες που ξεκίνησαν τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς είναι ο Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου με την ανανέωση συνεργασίας του Στράτου Κονταξή με την ομάδα. Η ομάδα φέτος θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να χτυπήσει τις πρώτες θέσεις και ενδέχεται άμα χρειαστεί να γίνουν κάποιες προσθήκες.

Ακρίτας Ν. Κρώμνης: Η ομάδα του Γιώργου Παπουτσή συνεχίζει κανονικά και την νέα χρονιά. Η ομάδα θέλει σίγουρα να κάνει μια καλύτερη χρονιά από την περσινή και ήδη ξεκίνησαν κάποιες συζητήσεις με ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές σε θέσεις που εμφανίστηκαν αδυναμίες την περσινή χρονιά. Όλες ενδείξεις συγκλίνουν στο γεγονός ότι ο Σάκης Μάρτζιος θα συνεχίσει προπονητής και την νέα σεζόν και πολύ πιθανό είναι να υπάρξει συνεργασία με τον Πανδραμαϊκό και κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας θα παραχωρηθούν στον Ακρίτα προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να εξελιχθούν, ώστε να μπορούν αργότερα να στελεχώσουν τον Πανδραμαϊκό στις ανώτερες κατηγορίες.

 Άρης Φωτολίβους: Η ομάδα βρίσκεται στον αέρα καθώς όλη η διοίκηση έχει παραιτηθεί, σήμερα γίνεται Γενική Συνέλευση στις 7 το απόγευμα και ταυτόχρονα ίσως και εκλογές για το νέο Δ.Σ., ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί λύση.

Αστέρας Κουδουνίων: Συνεχίζει κανονικά η ομάδα ενώ ήδη ξεκίνησαν συζητήσεις για την νέα χρονιά. Σύντομα και ίσως και σήμερα θα υπάρξει ραντεβού της διοίκησης με τον Βασίλη Σαρακασίδη για την ανανέωση ή όχι της συνεργασίας τους και γενικότερα υπάρχει μια κινητικότητα στην ομάδα.

 Γ.Σ. Προσοτσάνης: Εχθές πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου με τον Γιώργο Βουγιουκλή να συνεχίσει ως πρόεδρος της ομάδας, ενώ ταυτόχρονα στελεχώθηκε το Δ.Σ. με νέα πρόσωπα (παλιά και νέα). Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει συνάντηση με τον Φώτη Χατζηκυριάκου ο οποίος πολύ πιθανόν να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας με όλους του τους συνεργάτες και η ομάδα θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τους δικούς της παίκτες καθώς και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της.

Δόξα Αντ. Καστρινός: Ο σχεδιασμός της ομάδας για την νέα σεζόν ξεκινάει, με τον Στάθη Μελικίδη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να συνεχίζει στην ομάδα καθώς έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών και ταυτόχρονα της διοίκησης. Σίγουρα μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν συζητήσεις για το μέλλον της ομάδας.

Δόξα Βώλακα: Συνεχίζει κανονικά και την νέα χρονιά η Δόξα Βώλακα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ. Από εκεί και πέρα διοικητικά αρχίζει σιγά σιγά να στελεχώνεται η ομάδα και στο αγωνιστικό κομμάτι ενώ πολύ πιθανή είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον Λευτέρη Ροδίτη που σίγουρα είναι επιτυχημένη.

Δόξα Πετρούσας: Μετά την Γενική συνέλευση και το καινούργιο Δ.Σ., η διοίκηση της ομάδας προχώρησε άμεσα στην ανανέωση του Δημήτρη Κυριακίδη στην ομάδα. Αγωνιστικά θα υπάρχουν σίγουρα ζυμώσεις με την Δόξα να θέλει να έχει για μια ακόμη χρονιά πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία.

Εθν. Αστ. Καλλιφύτου: Μετά την αβεβαιότητα της περσινής χρονιάς, η ομάδα φαίνεται και πάλι να θυμίζει, οργανωτικά, τα προηγούμενα χρόνια. Ένα ποδοσφαιρικό χωριό, ένας σύλλογος από τις παραδοσιακές δυνάμεις του Δραμινού ποδοσφαίρου. Η διοίκηση παραμένει η ίδια με τον έμπειρο Γιάννη Ιωαννίδη να συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας με στόχο την άνετη παραμονή, την καλή πορεία στο πρωτάθλημα, το ωραίο ποδόσφαιρο και την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών.

Κεραυνός Αρκαδικού: Διοικητικά, αρχικά φαινόταν ότι ο Άρης Κοτανίδης αποχωρεί από την προεδρία της ομάδας, όμως πληροφορίες μας κάνουν λόγω ότι μετά από πιέσεις ανθρώπων της ομάδας ο Άρης Κοτανίδης τελικά συνεχίζει ως πρόεδρος, με τις επίσημες ανακοινώσεις να μένουν πλέον για να μάθουμε τι γίνεται στην ομάδα διοικητικά. Στο αγωνιστικό κομμάτι αλλαγή είχαμε στον πάγκο της ομάδας καθώς ο Σάββας Σαββίδης παραιτήθηκε από πρώτος προπονητής λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά σίγουρο είναι ότι συνεχίζει ως προπονητής τω ακαδημιών του Αίαντα και ταυτόχρονα σαν πιστός στρατιώτης της ανδρικής ομάδας. Νέος προπονητής θα είναι ο Κώστας Τερζής όπως ανακοινώθηκε από την διοίκηση.

Μέγας Αλέξ. Αγίου Αθανασίου: Σήμερα έιναι η τελευταία μέρα της λειτουργίας των ακαδημιών για την τρέχουσα σεζόν. Από εκεί και πέρα τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς με το σίγουρο να είναι ότι η ομάδα θα συμμετάσχει κανονικά και η διοίκηση παραμένει η ίδια. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα έχουμε εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Μέγας Αλέξ. Ξηροποτάμου: Στο Ξηροπόταμο υπάρχει διοίκηση και όρεξη στην ομάδα καθώς η ομάδα είναι μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του Δραμινού ποδοσφαίρου. Αγωνιστικά η διοίκηση θέλει να συνεχίσει με τον Ανέστη Ευθυμιάδη και τον βοηθό του Παύλο Παυλίδη και σίγουρα θα υπάρξουν συναντήσεις το επόμενο διάστημα. Από εκεί και πέρα στόχος της διοίκησης είναι την νέα χρονιά η ομάδα να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική και να παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά ταυτόχρονα θέλει να εντάξει και νεαρούς ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του Μέγα και σιγά σιγά η ομάδα να στηρίζεται και πάλι αποκλειστικά με δικά της παιδιά.

Φίλιπποι Δοξάτου: Για ακόμη ένα καλοκαίρι υπάρχει αβεβαιότητα στον σύλλογο με την διοίκηση να μην έχει αποφασίσει ακόμα άμα θα συμμετάσχει στο ανδρικό πρωτάθλημα ή όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα συνεχίσει την νέα χρονιά με τις ακαδημίες. Επίσης διοίκηση στην ομάδα υπάρχει και είναι οι άνθρωποι που ανέλαβαν πέρσι να τρέξουν την ομάδα.

Ορφέας Χωριστής: Η ομάδα θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα και ήδη τρέχουν οι διαδικασίες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας υπάρχει προπονητής ο οποίος είναι έμπειρος τεχνικός, με την ομάδα να έχει και πάλι πρωταγωνιστικούς στόχους.

ΠΑΟΠ Ν. Αμισού : Ομάδα πρότυπο τα τελευταία χρόνια, ομάδα η οποία ξανα βρήκε την χαμένη της αίγλη. Διοικητικά η ομάδα παραμένει η ίδια και οργανωτικά, καθώς έχει ένα γήπεδο σε πολύ καλή κατάσταση οι ακαδημίες ξανά λειτούργησαν κανονικά και εχθές υπήρχε και η τελευταία προπόνηση. Η Νέα Αμισός με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα έχει και την νέα χρονιά δύο ομάδες στα ανδρικά πρωταθλήματα και προπονητής θα είναι (απομένουν οι ανακοινώσεις) ο Γιώργος Πολυχρονίδης και πάλι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *