Βώλακας – Χωριστή 0-1: Μεγάλο διπλό για τον Ορφέα σε δύσκολη έδρα| Έμεινε πίσω στην μάχη του τίτλου ο Βώλακας

Μεγάλη εκτός έδρα νίκη πέτυχε την Τετάρτη το απόγευμα ο Ορφέας Χωριστής στην δύσκολη έδρα της Δόξας Βώλακα.

Βώλακας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και επιβλήθηκε του αντιπάλου, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο εικοσάλεπτο.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Σίγγος Γ. θα παίξει πολύ όμορφα τον Σταμπουλή οποίος θα σπάσει την μπάλα στην μικρή περιοχή στον Τζαμπάζη με τον Δεληγιώρογλου να αποκρούει σωτήρια.

Νέα ευκαιρία για τον Βώλακα στο 13’ ο Σίγγος θα παίξει κάθετα τον Τζαμπάζη που θα βγει τετ α τετ θα πλασάρει με τον Δεληγιώρογλου να αποκρούει και πάλι στην συνέχεια της φάσης νέο σουτ του Μουζενίτοβ η μπάλα θα περάσει άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Βώλακα στο 25’ όταν ο Μουζενίτοβ θα κάνει μια ωραία κούρσα από αριστερά θα σπάσει την μπάλα μέσα στην περιοχή στον Τζαμπάζη ο οποίος σούταρε με τον Δεληγιώρογλου να λέει και πάλι όχι.

Από εκεί και πέρα η Χωριστή ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 28’ ο Κουμπρόγλου θα κάνει την μεγάλη μπαλιά ο Αμαραντίδης θα βγει τετ α τετ με τον Παγκάκη με το πλασέ του να περνάει άουτ.

Στο 35΄νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν ο Αμανατίδης έπιασε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 40’ όταν ο Σίγγος θα κάνει μια ωραία κούρσα από αριστερά θα συγκλίνει θα σουτάρει με τον Δεληγιώρογλου να αποκρούει και πάλι.

Στο 43’ ωραία σέντρα του Μαρκόπουλου ο Τζαμπάζης θα κατεβάσει την μπάλα μέσα στην περιοχή με τον Τζιρίτη να διώχνει πριν πλασάρει ο φορ του Βώλακα.

Στο 45’ ωραίο φάουλ του Κουμπρόγλου από δεξιά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με το ματς να είναι ισορροπημένο. Μεγάλη ευκαιρία για την Χωριστή να ανοίξει το σκορ όταν ο Παπαεμμανουήλ έκανε το γέμισμα η Μανωλεσάκης θα πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Παγκάκη και στην επαναφορά ο Αμανατίδης θα πιάσει την κεφαλιά με τους αμυντικούς να διώχνουν την μπάλα.

Ο Βώλακας στην συνέχεια έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ μια όταν ο Μουζενίτοβ βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα τον πέρασε όμως δεν πρόλαβε να πλασάρει σωστά και μια σε σουτ του Μαρκόπουλου.

Για να φτάσουμε στο 70’ όταν Αμαραντίδης θα βγάλει την σέντρα για την Χωριστή η μπάλα θα φτάσει στον Κουμπρόγλου μέσα στην περιοχή θα κάνει το σουτ νικώντας τον Παγκάκη για το 0-1 των φιλοξενούμενων.

Στο 75 ’ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν Τσιμισκίδης θα βγάλει μια ωραία σέντρα από δεξιά ο Τζαμπάσης στην πορεία της μπάλας με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα θα στείλει την μπάλα άουτ.

Στο 77’ ο Βώλακας θα μείνει με δέκα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Ηλία Σταμπουλή και στο 84’ οι γηπεδούχοι θα μείνουν και με 9 παίκτες όταν δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα ο Μαρκόπουλος.

Στο 90’+4’ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για χέρι του Ζάχαρη σε σουτ του Τσιμισκίδη με τον διαιτητή να δείχνει σε μια οριακή φάση να συνεχιστεί το παιχνίδι. Με το 0-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Βώλακας: Παγκάκης, Χαλκίδης, Σεβδίλης Ρ., Μποσκοψίου Π., Μαρκόπουλος, Βασιλέιάδης, Μουζενίτοβ., Δράμπαλης, Τσαμπάζης, Σταμπουλής, Σίγγος Ι.

Στο β’ μέρος αγωνίσθηκαν οι: Τσιμισκίδης και Μαλίκης

Χωριστή : Δεληγιώρογλου, Αθανασίου, Παπαεμμανουήλ., Μανωλεσάκης, Τζιρίτης, Μελισσίδης, Αμανατίδης, Ζάχαρης, Αμαραντίδης, Κουμπρόγλου, Καλλέργης
Στο β’ μέρος αγωνίσθηκε ο Κάππας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *