Τελευταία στροφή στην Α’ κατηγορία με τα βλέμματα στραμμένα στο Καλλίφυτος – ΠΑΟΠ Νέας Αμισού που κρίνει τον τίτλο: Ντέρμπι υψηλού επιπέδου Βώλακας – Πανδραμαϊκός

Τίτλοι ΤΕΛΟΥΣ σήμερα στην αγωνιστική περίοδο 2023 -24 με την διεξαγωγή της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας του νομού μας.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα σε δύο γήπεδα, σε αυτό της Καλλιφύτου όπου ο τοπικός Εθνικός Αστέρας φιλοξενεί τον ΠΑΟΠ Νέας Αμισού με τους φιλοξενούμενους σε περίπτωση νίκης να κατακτούν τον τίτλο μετά από 28 χρονιά!!

Την ίδια ώρα η νυν πρωταθλήτρια ομάδα του Βώλακα φιλοξενεί σε ματς υψηλού επιπέδου τον 3ο της βαθμολογίας Πανδραμαϊκό με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένες αυτή την περίοδο.

Τα υπόλοιπα ματς έχουν καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα μια και ήδη ξέρουμε ότι ΄έχουν υποβιβαστεί Άρης Καλαμώνα και Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου και στο μπαράζ παραμονής με τον νικητή του αγώνα Φίλιπποι Δοξάτου – Μακεδονικός Αλιστράτης θα αγωνιστεί η ομάδα του Άρη Φωτολίβους.

Πιο αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα με την υποσημείωση ότι όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 16:00 λόγω του κρίσιμου αγώνα χάντμπολ της Δράμας ’86:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *