Σπουδαίο διπλό της Καλή Βρύσης με 2-1 μέσα στην Καλλίφυτο: Πιο κοντά στην σωτηρία Άγιος Αθανάσιος και Καστρινός: Δεύτερη σερί νίκη για το Φωτολίβος: Απώλεια για το Δοξάτο 1-1 με τον Ακρίτα

Με την 5η αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια των πλέια άουτ στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Δράμας.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου σ’ ένα ισορροπημένο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου, βρήκε δύο γκολ με τον Μπαμπασαλί στο 87’ και τον Κούρτογλου στο 89’ και πήρε τη νίκη με 2-0 που τον ανέβασε στους 17 βαθμούς και ακόμη πιο κοντά ακόμη και στη μαθηματική σωτηρία.

Σημαντικό βήμα για την παραμονή του έκανε και ο Καστρινός κερδίζοντας εύκολα τον Αστέρα Κουδουνίων με σκορ 6-0, ενώ στη 3η θέση με 2η συνεχόμενη νίκη στους 11 βαθμούς ανέβηκε ο Άρης Φωτολίβους κερδίζοντας εκτός έδρας με σκορ 1-3 τον αξιόμαχο Κεραυνό Αρκαδικού.

Δύο γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Φίλιππος Βασιλειάδης στο 16’ και το 66’ και ένα ο Ρουμελιώτης στο 82’, με τους γηπεδούχους αρχικά να ισοφαρίζουν στο ξεκίνημα του β’ μέρους με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Τόντρι.

Πάρα πολύ καλό και αμφίρροπο ματς έγινε στην Καλλίφυτο με τον Μιχάλη Κωνσταντινίδη να «πληγώνει» την παλιά του ομάδα και με δύο τέρματα στο 20’ και το 35’ να χαρίζει μεγάλη νίκη για την Καλή Βρύση, με τον Χριστοφορίδη ενδιάμεσα στο 30’ να ισοφαρίζει σε 1-1.

Τέλος η μίνι έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στο Δοξάτο με τον Ακρίτα Νέας Κρώμνης να προηγείται μάλιστα στο σκορ 0-1 και παρότι το Δοξάτο ισοφάρισε πριν την λήξη του ημιχρόνου, αυτό το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ 1-3

Σκόρερ:48′ (πεν)Τόνδρι / 15′,66′ Βασιλειάδης, 82′ Ρουμελιώτης


ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ 1-2
Σκόρερ:20′-35′ Κωνσταντινίδης / 30′ Χριστοφορίδης

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 2-0
Σκόρερ:87′ Μπαμπασαλί, 90′ Κούρτογλου

ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ 6-0
Σκόρερ:

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡΩΜΝΗΣ 1-1
Σκόρερ: /20′ Δερμεδεσιώτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *