ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ 3-2: Επιστροφή στις νίκες για τους γηπεδούχους απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Μικροχωρίου εκεί που η τοπική ομάδα φιλοξένησε την πάντα ανταγωνιστική Καλλίφυτο.
Το παιχνίδι είχε 5 τέρματα και καλό ρυθμό με του γηπεδούχους με ανατροπή και με πρωταγωνιστή τον Τόπι έφτασαν σε μια σπουδαία νίκη.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έπαιξαν κλειστά και έχασαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη η Καλλίφυτος άνοιξε το σκορ με τον Παρουτσή για το 0-1.
Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και 5′ λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 55′ ο Τόπι έφερε το ματς στα ίσια για το 1-1.
Το Μικροχώρι κατάφερε και πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Αυγητίδη στο 68′ για το 2-1, ενώ η ομάδα του Μπάμπη Μύγα βρήκε και 3ο τέρμα με τον Τόπι στο 79′ σημειώνοντας 2ο προσωπικό τέρμα για το 3-1.
Το μόνο που κατάφερε η Καλλίφυτος ήταν να μειώσει με τον Κονδυλίδη στο 89′ για το τελικό 3-2.

Σκορερ, 55′ Τόπι, 68′ Αυγητίδης, 79′ Τόπι / 50′ Παρουτσής, 89’ Κονδυλίδης.

Άρης Μικροχωρίου (Μπάμπης Μύγας Υπ. Προπονητής): Αθανασιάδης, Γεωργιάδης(46′ Κομπρόγλου), Γκαμότσος, Αποστολίδης(83′ Τσίτσος), Καζάκης, Αυγητίδης, Δαφνάκης(86′ Καρυπίδης), Τόπι, Κωνσταντινίδης70′ Μπουμπέκι), Ζήσης(46′ Κοσκερίδης), Γεωργηφενδής.

Εθν. Ασ. Καλλιφύτου(Κυριάκος Καρύπης): Τσαγγαλίδης, Κυριακίδης(63′ Σεραλίδης), Καλανίδης(24′ Παπαδόπουλος), Νεοφυτίδης, Ματσιώρης, Τσάκαλος, Κονδυλίδης, Παλατσίδης, Μπαϊρακταρι(68′ Σαχανίδης), Τρελόπουλος, Παρουτσής

Περισσότερα σε λίγο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *