ΠΑΟΠ Ν. Αμισού – Α.Ε. Αμπελοκήπων 0-1: Ζωντανή στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης η Α.Ε. Αμπελοκήπων

Την νίκη με 0-1 πέτυχε το απόγευμα της Τετάρτης η Α.Ε. Αμπελοκήπων στην δύσκολη έδρα του ΠΑΟΠ Ν. Αμισού.

Οι δύο ομάδες ήταν πολύ ανταγωνιστικές χάνοντας αρκετές ευκαιρίες εκατέρων. Πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με τον Αλέξη Χατζηδημητρίου όταν έκανε μια ωραία κούρσα από αριστερά σούταρε με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 10’ η Ν. Αμισός θα ισοφαρίσει στις ευκαιρίες όταν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γιαγκάζογλου, η μπάλα έφτασε στον Θέμη Αθανασιάδη που σούταρε με τον Χαραλαμπίδη να μπλοκάρει εύκολα.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι απείλησαν δύο φορές με τον Αλέξη Χατζηδημητρίου που έκανε καλό παιχνίδι, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.
Στο 26’ μεγάλη ευκαιρία για την Α.Ε. Αμπελοκήπων όταν ο Νίκος Τρελόπουλος έκανε την σέντρα η μπάλα έφτασε στο Κλοκίδη που πλάσαρε εντελώς άστοχα μπροστά από τον Χατζόπουλο.

Στο 30’ ωραία μπαλιά του Πούλα στον Αθανασιάδη οποίος έκανε μια ωραία κούρσα από δεξιά έβγαλε την σέντρα ο Μπιαζάκης θα κάνει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 34’ ο Αθανασιάδη θα κάνει μια ωραία προσπάθεια θα πιάσει το σουτ από δεξιά με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από την εστία του Χαραλαμπίδη.

Μεγάλη ευκαιρία στο 39’ με τον Κλοκίδη όταν μετά από ωραία πάσα του Τρελόπουλου ο εξτρέμ των Αμπελοκήπων βγήκε τετ α τετ με τον Χατζόπουλο οποίος έκλεισε καλά την γωνία του αποκρούοντας την μπάλα.

Στο 42’ ωραίο σουτ του Θεοδοσιάδη η μπάλα πέρασε άουτ και στο 45’ πέσιμο του Μελίδη μέσα στην περιοχή με τον κ. Ραβίκαλη να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι με το ριπλέι σίγουρα να τον δικαιώνει.

Στο 47’ ωραία κούρσα από δεξιά του Θανάση Κυσσίδη θα κάνει την σέντρα σουτ με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Χατζόπουλου.

Στο 52’ κόρνερ για τους Αμπελόκηπους κεφαλιά του Μιτρε η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Σίμο Μελίδη να βγαίνει τετ α τετ με τον Χατζόπουλο, όμως τελευταία στιγμή θα τον προλάβει ο Παπακωνσταντίνου θα κοντράρει πάνω του με την μπάλα να περνάει κόρνερ.

Στο 70’ μεγάλη ευκαιρία πάλι για την ομάδα του Μιχάλη Τσοκακτσίδη όταν ο Θανάσης Κυσσίδης βγήκε τετ α τετ με τον Χατζόπουλο από δεξιά σούταρε με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του γκολκίπερ της Ν. Αμισού.

Μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ οι γηπεδούχοι όταν ο Ζαγιάκου έβγαλε την σέντρα και πριν ο Θέμης Αθανασιάδης σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα ο Χαραλαμπίδη θα διώξει την μπάλα.

Στο 80’ οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ όταν ο Καραγκιοζίδης θα βγει από δεξιά θα κάνει την σέντρα με τον Χατζηδημητρίου με προβολή να κάνει το 0-1 για την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα οι Αμπελόκηποι διαχειρίστηκαν καλά το παιχνίδι και ήταν η ομάδα που θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, με το 0-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟΠ Ν. Αμισού (Πολυχρονίδης(sad) Χατζόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Μπαϊρακτάρης, Κερεμίδης, Κανταρτζής, Θεοδοσιάδης, Πουλάς, Ζαγιάκου, Μπλιαζάκης, Μουχτάρης, Αθανασιάδης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Καλλιονίδης, Τυπάδης, Κατσαβουνίδης, Λίτος.

Α.Ε. Αμπελοκήπων(Τσοκακτσίδης(sad) Χαραλαμπίδης, Γιαγκάζογλου, Χατζηδημητρίου Α., Κυσσίδης, Κ., Τσερκέζος, Μίτρε, Μελίδης, Κυσσίδης Αθ., Χατζηδημητρίου Π., Τρελόπουλος, Κλοκίδης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Παπουνίδης, Περσίδης, Μπεσίκας, Καραγκιοζίδης, Κάζης.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα απο το Star Β. Ελλάδος:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *