ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου 3-0: Μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου μετά από 28 χρόνια!!!

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Μια ανάσα, για την ακρίβεια ένα 90λεπτό μακριά από την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή βρίσκεται ο ΠΑΟΠ Νέας Αμισού κερδίζοντας στο γήπεδο του σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς με σκορ 3-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου.

Μια νίκη που κρατάει τον ΠΑΟΠ στην πρώτη θέση με 2 βαθμούς περισσότερους από τον 2ο Βώλακα και πλέον το μόνο που επιζητά η Νέα Αμισός είναι η νίκη και οι 3 βαθμοί στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής το ερχόμενο Σάββατο εκτός έδρας με αντίπαλο την ήδη υποβιβασμένη ομάδα της Καλλιφύτου.

Κατάμεστο γήπεδο και κλίμα συγκίνησης πριν το ξεκίνημα του ματς για τον άδικο χαμό του Σωτήρη Χατζόπουλου

Πριν ξεκινήσει το ματς στο κατάμεστο από φιλάθλους γήπεδο του ΠΑΟΠ, δόθηκε μια φανέλα σε κορνίζα στον Κώστα Χατζόπουλο προπονητή τερματοφυλάκων του ΠΑΟΠ και γιό του αδικοχαμένου Σωτήρη Χατζόπουλου επί σειρά ετών παράγοντα και με μεγάλη προσφορά στην ομάδα του ΠΑΟΠ. Tην κορνίζα παρέδωσε στον Κώστα Χατζόπουλο ο Δήμαρχος Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος.

Κρατήθηκε μάλιστα και ενός λεπτού σιγή στο ξεκίνημα του αγώνα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος όλα κρίθηκαν ουσιαστικά στο πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να το θέλουν περισσότερο και να φτάνουν σε σκορ 3-0 πριν το φινάλε του ημιχρόνου.

Στο 7’ ο Γιάννης Αμανατίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0, με τον Μέγα να βρίσκει τα πατήματα του και να έχει στο 27’ μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το ματς από εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Παπαζώτου και κοντινή κεφαλιά του Δημήτρη Τουμαντζίδη που έδιωξε σωτήρια με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ενστικτωδώς ο εξαιρετικός για ένα ακόμη μας Γιώργος Θεοδοσιάδης.

Ο Μέγας προσπαθούσε ορθολογικά να χτίσει παιχνίδι από την άμυνα, η  Νέα Αμισός όμως πίεσε ψηλά, έκλεψε μπάλες με κορυφαίο στο κέντρο τον Ανέστη Προβατίδη και εκτελεστή τον Παύλο Τσιμισκίδη ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι με δύο γκολ στο 40’ και το 44’, ενώ λίγο πιο πριν στο 37’ από κόρνερ του Τσιμισκίδη είχε ακυρωθεί γκολ για επιθετικό φάουλ.

Στο 40’ από κλέψιμο και κάθετη πάσα του Προβατίδη ο Παύλος Τσιμισκίδης με υπέροχο τελείωμα θα κάνει το 2-0 και στο 44’ ήταν σειρά του Γιάννη Αμανατίδη να κλέψει την μπάλα από τον Σκάρογλου να κάνει παράλληλη σέντρα και από κοντά ο Τσιμισκίδης να νικήσει τον Κοσμά Παπαδόπουλο και να γράψει το τελικό 3-0.

Τυπική διαδικασία το β’ μέρος, τα πάντα είχαν κριθεί από το πρώτο μέρος, έγιναν κάποιες ευκαιρίες μπροστά και στις δύο εστίες, το τελικό σκορ όμως δεν άλλαξε και μείναμε έτσι στο τελικό 3-0.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί στο φινάλε του ματς στις κερκίδες και τα αποδυτήρια των γηπεδούχων!!

Στο φινάλε του αγώνα πραγματικά η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική.

Διοίκηση, προπονητές και παίκτες της ομάδας έγιναν ένα κουβάρι με τους φιλάθλους της ομάδας, ενώ και στα αποδυτήρια της ομάδας γινόταν πραγματικά ΧΑΜΟΣ!!

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Αχθοφορίδης με βοηθούς Κωνσταντίνο Τσακίρη και Γεωργία Δημητριάδου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Θεοδοσιάδης Γιώργος, Σουμπάκης, Ιωσηφίδης, Τζάρτζαλος, Φερσιζίδης, Σιλλός, Αμανατίδης Γιάννης(68’ Γρηγοριάδης Παντελής), Προβατίδης(55’ Μπιαζάκης Δημήτρης), Τσιμισκίδης(55’ Μπιαζάκης Αχιλλέας), Θεοδοσιάδης Ραφαήλ(55’ Αμαραντίδης), Πούλας(73’ Ζαγιάκου).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Γιάννης Ιωαννίδης):

Παπαδόπουλος Κοσμάς, Παπακωνσταντίνου(46’ Παναγιώτου Φόρης), Σκάρογλου, Καραγιαννίδης Δήμος, Στεργιανός, Ζεκερίδης(59’ Μπαστούνης), Ευκαρπίδης(46’ Κοντρόπουλος), Μπαμπασαλή, Τουμαντζίδης Δημήτρης(70’ Κλώτσικας), Παπαζώτος Γιώργος, Τσαγκαλίδης(75’ Μεταξάς).

Δ. ΑΔΑΚΤ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *