Άρης Καλαμώνα – Δόξα Βώλακα 0-3: Έκανε το χρέος του και διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο

Έκανε το χρέος του ο καταπληκτικός και φέτος Βώλακας κερδίζοντας 3-0 στο γήπεδο Δόξας τον νεανικό Άρη Καλαμώνα και διατήρησε τις μαθηματικές του ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι κυπελλούχοι Δράμας άργησαν να πετύχουν το πρώτο γκολ στο 68’ πιο συγκεκριμένα, ήταν όμως η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο, έχασε πολλές ευκαιρίες και φαινόταν από την ροή που είχε το παιχνίδι ότι αργά ή γρήγορα θα σκοράρει.

Για ένα ακόμη παιχνίδι για το Καλαμώνα εξαιρετικός ήταν ο νεαρός τερματοφύλακας Νάννος με πολύ καλές αποκρούσεις και αποκορύφωμα μια καρφωτή κεφαλιά του Ηλία Μουζενίτοβ στο πρώτο μέρος που έσκασε και στο έδαφος αλλά κατάφερε να την απομακρύνει.

Ο Βώλακας στο 60’ είχε διπλό δοκάρι σε σουτ του Νίκου Στάικου αρχικά και μετά του Γιάννη Τσαμπάζη και σκόραρε τελικά στο 68’ από κεφαλιά πάσα του Νίκου Στάικου και σουτ του Γιάννη Σίγγου που σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Στο 72’ ο Νίκος Στάικος με συρτό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2, για να κλείσει το σκορ στο 82’ με τον Γιάννη Τσαμπάζη να κάνει σουτ κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Άνθιμος Καλοσίδης με βοηθούς Αλέκο Παρασκευούδη και Αναστάσιο Μπουλή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ(Θεοδόσης Ταβλαρίδης):

Νάννος, Σίντος(55’ Κοντογιάννης), Μιχαηλίδης, Χρυσόπουλος, Κοτζαμάνης, Μητρούσης, Γεωργιάδης Μιχάλης, Χατζηγεωργιάδης, Κυριακίδης Γιάννης, Ελευθεριάδης, Πουλιούδης(70’ Λαπαρίδης).

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Μπάμπης Καζεπίδης):

Τουλκέρης, Δερμεντζής(46’ Μαρκόπουλος), Καρπιτσάρης, Στάικος Θανάσης(86’ Σταμπουλής Δημήτρης), Τσενεκλίδης, Στάικος Νίκος(89’ Παπαδημητρίου Θόδωρος), Σίγγος Γιάννης, Δράμπαλης Ντίνος, Τσαμπάζης, Σταμπουλής Ηλίας(89’ Παπαδημητρίου Παναγιώτης), Μουζενίτοβ(70’ Σέγκος).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *