Πανδραμαϊκός – Α.Ε. Καλαμπακίου 0-1: Πρόκριση για τους φιλοξενούμενους, παράπονα για την διαιτησία από τους γηπεδούχους

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Ένα πολύ αμφίρροπο και παιχνίδι λεπτομερειών όπως ακριβώς το περιμέναμε έγινε σήμερα στο Δημοτικό στάδιο Αλέκος Φρούσιος μεταξύ των ομάδων Πανδραμαϊκού και Α.Ε. Καλαμπακίου για την νοκ άουτ φάση των 16 στο θεσμό του κυπέλλου.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι με γκολ του αρχηγού και ηγέτη αυτής της ομάδας Λευτέρη Τζιβανάκη στο 38’ πήραν την πρόκριση στους 8, απέναντι σ’ ένα πολύ καλό Πανδραμαϊκό στο δεύτερο μέρος που πίεσε, είχε δοκάρι και χαμένες ευκαιρίες μέχρι και το τελευταίο λεπτό του ματς για να ισοφαρίσει και να οδηγήσει το παιχνίδι στην διαδικασία των πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι ζήτησαν έντονα πέναλτι στη τελευταία φάση του ματς σε σουτ που βρήκε πάνω στον κεντρικό αμυντικό Ντόβα και στη συνέχεια η μπάλα πέρασε κόρνερ, ενώ εξέφρασαν αρκετά παράπονα και για τον πειθαρχικό έλεγχο του ματς από τον ρέφερι της αναμέτρησης.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος είχαμε ένα αρκετά ισορροπημένο και αμφίρροπο πρώτο μέρος χωρίς πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.

Πρώτος απείλησε ο Πανδραμαϊκός με καλή κίνηση και σουτ του Γουνατίδη μέσα από την περιοχή στο 5’ που έκοψε σωτήρια ο Κλόγκιρι σε κόρνερ, για να απαντήσει το Καλαμπάκι στο 6’ με τον Αλμανίδη Στέφανο που τον πρόλαβε ο Μαντζιώρης στην έξοδο και ο Τζιβανάκης έκανε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ πάνω από τα δοκάρια.

Χωρίς πολλές φάσεις στη συνέχεια του ματς, ο Καπτέλι όμως με ωραία ενέργεια από αριστερά έκανε παράλληλη πάσα και ο πολύπειρος Τζιβανάκης στο 38’ με κοντινό σουτ έγραψε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στο β’ μέρος ο Πανδραμαϊκός όντας και πίσω στο σκορ μπήκε δυνατά, είχε μεγάλη ευκαιρία σε γύρισμα του Μπαμπαλή από κοντά στο 47’ και ακόμη μεγαλύτερη στο 59’ σε σουτ από κοντά του Χατζηκυριάκου στο δοκάρι.

Με τον ίδιο παίκτη ο Πανδραμαϊκός απείλησε στο 78’ αλλά ο ταχύτατος Χατζηκυριάκου τελευταία στιγμή άνοιξε το κοντρόλ και έδωσε την ευκαιρία στον Κελετζή να μπλοκάρει την μπάλα, για να φτάσουμε στη τελευταία φάση του ματς που αναφέραμε και παραπάνω με τον Πανδραμαϊκό να ζητάει πέναλτι.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς Θεοφάνη Κορμούλη και Γιώργο Χατζηνάκο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ(Γιώργος Λάλας):

Ματσιώρης, Ζυρινίδης Τάσος, Μπαμπαλής, Καρασαββίδης Χάρης, Καρασαββίδης Ηλίας, Παπαδόπουλος Νίκος(79’ Μιχαηλίδης), Χατζηκυριάκου, Περσιανλής, Ζυρινίδης Γιάννης(46’ Καμίδης), Μουρατίδης, Γουνατίδης.

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ(Λάζαρος Μουρατίδης):

Κελετζής, Αλμανίδης Στέφανος, Ηλιόπουλος(60’ λ. τ. Ντόβας), Κλόγκιρι, Κωνσταντινίδης Κώστας, Δημητριάδης, Καρράς, Μαυροβασίλης, Τζιβανάκης(79’ λ. τ. Στρατηγέλης), Καπτέλι, Καγιάογλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *