Δόξα Πετρούσας – Άρης Μικροχωρίου 1-3: Παλικαρίσια και ιστορική πρόκριση στους 8 για τους φιλοξενούμενους

Ιστορική πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία της στους 8 του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας εξασφάλισε σήμερα ο Άρης Μικροχωρίου κερδίζοντας εκτός έδρας σε νοκ άουτ αγώνα την ομάδα της Δόξας Πετρούσας.

Παρά τις πολύ σοβαρές απουσίες(μια 11αδα παικτών εκτός!!) που είχε η ομάδα του Άρη με σωστή προσέγγιση του παιχνιδιού έφτασε στη μεγάλη πρόκριση απέναντι στην πολύ ποιοτική Πετρούσα που είχε ως ένα από τους βασικούς της φετινούς στόχους την διάκριση στο θεσμό του κυπέλλου.

Το φιλμ του αγώνα

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο με την Πετρούσα να έχει την κατοχή και το Μικροχώρι με σωστή προσέγγιση του ματς να χτυπάει στην κόντρα.

Εξαιρετικό ματς για τους νικητές έκανε η τριάδα Τουματζίδης Ανέστης, Γεωργιάδης και Καζάκης με τον Τόπι φυσικά ηγέτη και χωρίς να υστερήσει κανείς από τους υπόλοιπους.

Φωτογραφία: Σπύρος Πελέχρας (Oragiaspor-dramas.gr)

Στο 59’ ο Τόπι με ωραία ενέργεια πέρασε και τον τερματοφύλακα και έσπασε την μπάλα στον Ανέστη Τουμαντζίδη που σε κενή εστία έκανε το 0-1.

Τα πράγματα για την Πετρούσα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα στο 66’ με τον Γεωργιάδη να κάνει το 0-2 και τους γηπεδούχους να βγάζουν αντίδραση και να μειώνουν σε 1-2 με σουτ του Καλλέργη έξω από την περιοχή στο 74’.

Η Πετρούσα τα έπαιξε όλα για όλα στα τελευταία λεπτά και στο ανοιχτό γήπεδο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και τρίτο γκολ και πάλι με τον Ανέστη Τουμαντζίδη με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Τα στοιχεία του αγώνα

Φωτογραφία: Σπύρος Πελέχρας (Oragiaspor-dramas.gr)

Διαιτητής του αγώνα: Γκαϊτατζής Δημήτρης με βοηθούς Φόφη Νικολαϊδου και Κώστα Τσακίρη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Στράτος Κονταξής):

Φωτογραφία: Σπύρος Πελέχρας (Oragiaspor-dramas.gr)

Λαζόγλου, Ξενίδης, Γιαγκούλας, Γιορδαμλής, Κατσαβουνίδης(23’ Γάιδας), Γεωργιάδης, Κύρτσης(55’ Χαλβατζής), Γιάντσιος, Ουζούνης, Καλλέργης, Κοκοτσάκης Μανώλης(46’ Ντόμπρος).

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ(Γιάννης Ιωαννίδης):

Φωτογραφία: Σπύρος Πελέχρας (Oragiaspor-dramas.gr)

Κακουλίδης, Γκαμότσος, Βαβάτσης, Φωτιάδης(56’ Τουμαντζίδης Ανέστης), Καζάκης, Κοσκερίδης(78’ Τσίτσος), Ματσίνης, Τόπι, Ζήσης, Μύγας, Γεωργιάδης(72’ Κουμπρόγλου).

Ευχαριστούμε τον συνάδελφο Σπύρο Πελέχρα για τις φωτογραφίες κατα την έναρξη του αγώνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *