Παλικαρίσια εμφάνιση για τον συγκινητικό Βώλακα που κοίταξε στα μάτια την Καβάλα: Πρόκριση για τους φιλοξενούμενους με ανατροπή και σκορ 4-2

Μπορεί να έχασε την πρόκριση για την γ’ φάση του κυπέλλου Ελλάδος η Δόξα Βώλακα, κέρδισε όμως τις εντυπώσεις κοιτάζοντας στα μάτια μια ομάδα όπως η Καβάλα που αγωνίζεται δύο κατηγορίες πιο ψηλά και φυσικά ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί και πριν το ξεκίνημα του παιχνιδιού.

Στο γήπεδο Δόξας το ματς και καλύτερο ξεκίνημα στα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε.

Ματς σε υψηλό ρυθμό όπου για να φτάσουμε στο τελικό 4-2 υπέρ της Καβάλας, είχαμε μια ανατροπή από το 0-1 στο 2-1 για το Βώλακα στο ημίχρονο και άλλη μια ανατροπή στο β’ μέρος για την Καβάλα με το τελικό 4-2.

Σπουδαίος Βώλακας με ανατροπή προηγήθηκε στο πρώτο μέρος

Στο ξεκίνημα του ματς ο Βώλακας μπήκε με ενθουσιασμό και είχε μια τελική και δύο κόρνερ με την Καβάλα να ισορροπεί μετά το 10λεπτό και έχει μεγάλη ευκαιρία στο 15’ σε κεφαλιά του κεντρικού αμυντικού Τσαμούρη που έδιωξε σωτήρια με το ένα χέρι ο 17χρονος Ωραιόπουλος που ήταν εξαιρετικός στο ντεμπούτο του.

Στο 20’ η Καβάλα κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μποσκοψίου στον Κασέμι, πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαδόπουλος κάνοντας το 0-1.

Άμεση αντίδραση από τον Βώλακα στο 26’ με εξαιρετική κάθετη πάσα του Ντίνου Δράμπαλη στο Σίγγο από αριστερά, σέντρα του τελευταίου και στο 2ο δοκάρι ο Σάββας Γιαματζίδης με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 38’ ο Ωραιόπουλος έκανε άλλη μια τρομερή επέμβαση σε κεφαλιά του αρχηγού της Καβάλας Γαβριηλίδη για να φτάσουμε στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους με τον Γιαματζίδη να πιάνει ένα καταπληκτικό σε δύναμη σουτ έξω από την περιοχή γράφοντας το 2-1.

Βοήθησαν την Καβάλα οι αλλαγές για την ανατροπή και την πρόκριση

Στο β’ μέρος η Καβάλα φρέσκαρε την 11αδα, πίεσε αρκετά όπως αναμενόταν και ήταν αρκετά αποτελεσματική ανατρέποντας το σκορ χωρίς να κάνει τις πολλές φάσεις μπροστά στην εστία του Ωραιόπουλου.

Στο 57’ ο Παπαδόπουλος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 2-2 και από εκεί πέρα ρόλο ανέλαβαν οι αλλαγές του Νίκου Καραμπετάκη με τον Λέλεκα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στο 76’ να διαμορφώνει το 2-3 και στο 79’ μετά από φάουλ του Κασέμι με κεφαλιά ο Ίτσιος έγραψε το τελικό 2-4.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Καρυπίδης του συνδέσμου Κιλκίς με Καρασαββαϊδη – Ζαχαριά του συνδέσμου Καβάλας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Λευτέρης Ροδίτης):

Ωραιόπουλος, Σταμπουλής Θανάσης(83’ Δερμεντζής), Καρπιτσάρης(70’ Ζυρινίδης), Μποσκοψίου, Κάσσος, Γιαματζίδης, Σίγγος, Δράμπαλης Ντίνος(83’ Τσαμπάζης), Στάικος(64’ Μουζενίτοβ), Σταμπουλής Ηλίας, Γαλόπουλος.

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ(Νίκος Καραμπετάκης): Αστράς, Δερμιτζάκης Παύλος(46’ Ίτσιος), Τσαμούρης, Δημητριάδης, Κατσούρρι(55’ Μάντιτς), Γαβριηλίδης, Σπανουδάκης(46’ Λέλεκας), Παπαδόπουλος, Κασέμι, Ολιβέιρα(46’ Δαλιανόπουλος), Γκέκας(77’ Μέτσε).

 Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *