Ορφέας Χωριστής – Α.Ε. Καλαμπακίου 0-2: Σημαντικό διπλό για το Καλαμπάκι που παραμένει ζωντανό στην μάχη της πρώτης θέσης

Στο κατάμεστο γήπεδο της Χωριστής υποδέχθηκε ο τοπικός Ορφέας την ΑΕ Καλαμπακίου.
Με την πρώτη κιόλας ευκαιρία στο ματς, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, με τον Καγιάογλου να αξιοποιεί μια δυνατή συρτή σέντρα του Καπτέλι και να εκτελεί τον Κιουμουρτζή.


Αμέσως μετά το γκολ, ο Ορφέας είχε ένα πολύ δυνατό δεκάλεπτο, μέσα στο οποίο έχασε δύο ευκαιρίες ο Καπουσούζης και μια ο Αθανασιάδης.

Στο 34ο λεπτό έπειτα από γέμισμα του Κελετζή, ο Κωνσταντινίδης κατέβασε ωραία τη μπάλα, άνοιξε στον Καγιάογλου, το σουτ του οποίου κατέληξε λίγο έξω, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έχασε παρόμοια ευκαιρία.

Στο 38′ ο Δημητριάδης έκλεψε τη μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή της Χωριστής, ο Αλμανίδης πλάσαρε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων ο οποίος απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Κωνσταντινίδη και με ένα δυνατό σουτ λίγο έλειψε να γίνει το 0-2.

Λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οι δύο ομάδες έχασαν από μια καλή ευκαιρία, οι γηπεδούχοι με τον Αθανασιάδη και οι φιλοξενούμενοι με τον Καγιάογλου, με τους δύο τερματοφύλακες να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε πολύ με αποτέλεσμα να δημιουργούνται λίγες ευκαιρίες.
Από το 55ο λεπτό η Χωριστή έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Δούμας, που είχε μπει στο ημίχρονο, με δύο κίτρινες κάρτες αποβλήθηκε από τον διαιτητή.
Στο 73′ ο Βουτσινάς έκανε μια ωραία κούρσα, πέρασε αρκετούς παίκτες, το σουτ του όμως κατέληξε άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα παραλίγο να ισοφαρίσει ο Αθανασιάδης, όμως ο Κελετζής αποσόβησε τον κίνδυνο.
Στο 87ο λεπτό ο Λαζαρίδης κράτησε πολύ ωραία τη μπάλα και με μια ωραία πάσα έβγαλε μέσα στη περιοχή τον Καγιάογλου, ο οποίος με ωραίο πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Στις καθυστερήσεις του ματς ο Αραμπατζής επιχείρησε ένα σουτ, δίχως να βρει στόχο.

Ορφέας Χωριστής (Θ. Ματρακούκας): Κιουμουρτζής, Εμμανουηλίδης(46′ Δούμας), Παπαεμμανουήλ, Κεσίδης, Μανωλεσάκης(63 Παρασχίδης), Αραμπατζής, Αθανασίου(63′ Ζάχαρης), Καπουσούζης, Κοντογιάννης, Βουτσινάς(90′ Χατζηγεωργιάδης), Αθανασιάδης(90′ Αθανασίου Κ.)


ΑΕ Καλαμπακίου (Λ. Μουρατίδης): Κελετζής, Πετρίδης, Διαμαντί, Κλλόγκιρι, Δεμενελούδης, Πασχαλίδης(61′ Λαζαρίδης), Καγιάογλου, Δημητριάδης, Αλμανίδης(80′ Καρράς), Καπτέλι, Κωνσταντινίδης(79′ Τζιβανάκης)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *