Α.Ε. Αμπελοκήπων – Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου 0-0: Έπεσε από την κορυφή ο Μέγας με λευκή ισοπαλία

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο γήπεδο Κραχτίδη ανάμεσα στους Αμπελόκηπους και τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου ένα αποτέλεσμα που δεν ευνόησε τους φιλοξενούμενους που τους έριξε από την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στη 2η θέση πλέον ο Μέγας με 43 βαθμούς 6 στροφές πριν το φινάλε με 13 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες και 36-13 τέρματα συνεχίζοντας να έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, οι γηπεδούχοι στην 8η θέση με 29 βαθμούς έχοντας 7 νίκες, 8 ισοπαλίες και 5 ήττες με 33-23 τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με λίγες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες.

Ο Μέγας είχε τα ηνία στο πρώτο μέρος, οι Αμπελόκηποι ανέβασαν απόδοση στο δεύτερο μέρος, δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα ακόμη και οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη ευκαιρία τους στο ματς στο 55’ ένα πολύ καλό σουτ του Λουκοβίτη που έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο Λαμπρινουδάκης και οι φιλοξενούμενοι στο 83’ μια καλή προσπάθεια του Κοντρόπουλου μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Σιουμπάρας με βοηθούς Κώστα Μπαρούμα και Άρη Γκόντε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ(Βασίλης Σαρακασίδης):

Λαζόγλου, Ηλιάδης(57’ Βέις), Κυσσίδης Κώστας, Νικολαϊδης Άρης, Τσερκέζος, Βασιλειάδης Μπάμπης, Κυσσίδης Θανάσης(90’ Κασαπίδης), Μίτρε, Τέλο Γ.(46’ Μουρατίδης Πολυχρόνης), Καραγκιοζίδης(81’ Θεοδωρίδης), Λουκοβίτης(90’ Άλλα).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Μπάμπης Ζεκερίδης):

Λαμπρινουδάκης, Τσαγκαλίδης, Σκάρογλου, Καραγιαννίδης Δήμος, Παπαδόπουλος Κοσμάς, Στεργιανός, Ευκαρπίδης, Περπερίδης(75’ Κοντρόπουλος), Τουμαντζίδης Δημήτρης, Παπαζώτος, Μπαμπασαλί(90’ Παπακωνσταντίνου).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *