Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ 2-0 :Εύκολη νίκη για τους γηπεδούχους

Στο γήπεδο του Ξηροποτάμου η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Ορφέα Χωριστής σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε εύκολη υπόθεση για τους γηπεδούχους.

Η πρώτη ευκαιρία έγινε από τον Λυκίδη στο 11ο λεπτό με τον γκολκίπερ να αποκρούει. Στην επόμενη φάση όμως, ο Πάνος με μια πολύ ωραία προωθημένη, έβγαλε τετ-α-τετ τον Ιωαννίδη ο οποίος με ωραίο κρεμαστό σουτ έκανε το 1-0.

 Τρία λεπτά αργότερα, ο Κιοσσές επιχείρησε ένα ωραίο συρτό σουτ, με τον Τσακιρίδη να μπλοκάρει, ενώ στο 17′, ο Ξηροπόταμος έφτασε και πάλι πολύ κοντά στο γκολ, με τον Λυκίδη να πετυχαίνει το κάθετο δοκάρι μέσα από την μεγάλη περιοχή.

 Το δεύτερο γκολ ήρθε τελικά στο 24ο λεπτό με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι από χέρι, τον Πάνο να εκτελεί και να ευστοχεί. Στη συνέχεια οι παίκτες της Χωριστής προσπάθησαν να πιέσουν, δίχως όμως να δημιουργούν κάποια κλασική ευκαιρία, με τους Παπαεμμανουήλ – Αραμπατζή – Καπουσούζη να δοκιμάζουν τα πόδια τους από μακρινή απόσταση.

Στην επανάληψη ο Ξηροπόταμος προσπάθησε να ρίξει τον ρυθμό του αγώνα, κάτι που κατάφερε πολύ καλά, μιας και η πρώτη φάση έγινε στο 68ο λεπτό από μια σέντρα-σουτ του Παρασχίδη. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ξηροπόταμος απείλησε με ένα πολύ ωραίο μακρινό σουτ του Μελικίδη, το οποίο κατέληξε λίγο άουτ.

Στο 76′ ο Δούμας υποχρέωσε τον Μιχαηλίδη να εκτιναχθεί διώχνοντας σε κόρνερ και στη συνέχεια παραλίγο ο Κοντογιάννης να πετύχει το γκολ της αγωνιστικής, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα κατέληξε συστημένη στο πόδι του και με ένα μονοκόμματο σουτ δοκίμασε τα αντανακλαστικά του τερματοφύλακα.

 Τέλος, στο 87′, ο Χατζηγεωργιάδης έβγαλε μια ωραία σέντρα στον Δούμα, το γυριστό σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Μιχαηλίδης.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ(Γιώργος Σαμαράς): Μιχαηλίδης, Πάππος, Δημίου, Τσιάρας, Κελεσίδης(66’ Γιαννάκης), Μελικίδης(76’ Χαλβατζής), Κιοσσές, Αρμεν(55’ Σολάκης), Ιωαννίδης, Πάνος(55’ Καλαϊδόπουλος), Λυκίδης(76’ Μαλόσι).

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ (Θωμάς Ματρακούκας): Τσακιρίδης, Εμμανουηλίδης, Παπαεμμανουηλ(46’ Παπαεμμανουηλ), Παρασχίδης, Κεσίδης,Αραμπατζής(79’ Μούτσος), Καλλέργης(79’ Παπαδόπουλος), Καπουσούζης(70’ Χατζήγεωργιαδης), Αθανασίου, Κοντογιάννης, Αθανασιάδης(46’ Δούμας).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *