Δόξα Πετρούσας – Προσοτσάνη Γ.Σ. 0-0: Λευκή ισοπαλία σε παιχνίδι τακτικής χωρίς πολλές συγκινήσεις

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Λευκή ισοπαλία είχαμε στο μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής μεταξύ Δόξας Πετρούσας και Προσοτσάνης Γ.Σ. σε κατάμεστο γήπεδο από οπαδούς των δύο ομάδων με κόσμια συμπεριφορά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Μια ισοπαλία που φέρνει την Προσοτσάνη και πάλι στο -7 από την κορυφή αυτή την φορά από τον Άγιο Αθανάσιο που είναι πρώτος, έχοντας 35 βαθμούς με 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες και 32-22 τέρματα, ενώ η Δόξα Πετρούσας παρέμεινε στην 9η θέση με 25 βαθμούς πλέον έχοντας 6 νίκες, 7 ισοπαλίες και 6 ήττες με 30-29 τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος δεν θα θυμόμαστε το παιχνίδι και για πολλά πράγματα και ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Το πρώτο μέρος κύλησε ισορροπημένα με την Προσοτσάνη όμως να είναι πιο απειλητική, να έχει περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή της και να έχει τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Στο 12’ από κόρνερ του Ρούσσου και κεφαλιά ο Ξενίδης σωτήρια έδιωξε την μπάλα πάνω από την γραμμή, στο 27’ ο Κώστας Τσακμακίδης πρώτη κεφαλιά, δεύτερη κεφαλιά του Λάμπρου δύσκολη επέμβαση του Γιασγκουλίδη με το ένα χέρι και στο 43’ κόρνερ από αριστερά του Καλαϊτζή η μπάλα πέρασε απ’ όλους ενστικτωδώς κεφαλιά από κοντά του Αστερίου πάνω από τα δοκάρια.

Στο β’ μέρος ήταν πιο ισορροπημένη η κατάσταση, η Πετρούσα παρέμεινε πολύ καλή και προσηλωμένη στο μεσοαμυντικό κομμάτι, ενώ η Προσοτσάνη με την είσοδο Προκοπίου, Πατένταλη στην κορυφή της επίθεσης και Δροσίδη προσπάθησε να βρει την μεγάλη φάση για να κερδίσει το ματς.

Στο 76’ ο Πατένταλης έκανε σουτ αλλά ο κορυφαίος της Πετρούσας Ιούλιος Τουκμακτσής διώχνει την μπάλα, με τον Στέλιο Πατένταλη να έχει και ένα καλό σουτ μέσα από την περιοχή στο 86’ ψηλά άουτ.

Η Προσοτσάνη βρήκε την μεγάλη φάση στο 94’ σε σέντρα του Πετρίδη από δεξιά κεφαλιά ψηλοκρεμαστή του Χρήστου Παναγιώτου που πέρασε πάνω από τον Γιασγκουλίδη αλλά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και απομάκρυναν οι αμυντικοί.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Ραβίκαλης Πέτρος με βοηθούς Θεοφάνη Κορμούλη και Σταύρο Παυλίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Παντζαρίδης Ηλίας): Γιαζκουλίδης, Ξενίδης, Κατσαβουνίδης Π., Παναγιώτογλου, Τουκμακτσής, Ντόμπρος, Κυριακίδης Σταύρος(87’ Γιαγκούλας), Κοντογιάννης(65’ Ζεδαμάνης), Ουζούνης(78’ Βαβάτσης), Καλλέργης, Γάιδας.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.(Χατζηκυριάκου Φώτης): Αβραάμ, Αβράμης(60’ Προκοπίου), Καλαϊτζής, Παπαμιχαήλ, Αστερίου, Πετρίδης, Ματζιάρης(60’ Μωισίδης), Ρούσσος(71’ Παναγιώτου Χρήστος), Λάμπρου(83’ Δροσίδης), Τσακμακίδης Κώστας(71’ Πατένταλης), Παυλίδης Παύλος.

Δ. ΑΔΑΚ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *