Μακεδονικός Αλιστράτης: Στα πρα΄σινα Γιάννης Ντόβας και Τάσος Παναγιώτου

Ο Μακεδονικός Αλιστράτης συνεχίζει και σε αυτή την μεταγραφική περίοδο δυνατά κάνοντας δικούς του τους : Γιάννη Ντόβα και Τάσο Παναγιώτου, παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Αλιστράτη ενδέχεται να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο και ενδέχεται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα μια με δύο μεταγραφικές βόμβες. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση δύο ακόμα παικτών.Ο λόγος για τον Γιάννη Ντόβα ο οποίος πέρσυ αγωνιζόταν στην ομάδα των Αμπελακίων και τον Τάσο Παναγιώτου που αγωνιζόταν στον Άρη Καλαμώνα.

Ο Γιάννης την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά βγήκε πρώτος σκόρερ στην κατηγορία του Β’ τοπικού με 32 τέρματα. Επίσης έχει αγωνιστεί στην Γ εθνική κατηγορία με το Καλαμπάκι όπου και πέτυχε το πρώτο,ιστορικό, τέρμα της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Τάσος,που παίζει στις θέσεις της επίθεσης,έχει αγωνιστεί σε ομάδες που πρωταγωνιστούν όπως ο Πανδραμαικός και ο Βώλακας με μεγάλη επιτυχία.Κύριοι δεν τελειώσαμε ακόμα αναμένεται καυτή συνέχεια και σε όσους βιάστηκαν να μας ρίξουν πριν ξεκινήσει η προετοιμασία έχουμε να πούμε το εξής…μην φάτε έχουμε γλαρόσουπα.

#makedonikosalistratis#newera

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *