Μακεδονικός Αλιστράτης – Δόξα Βώλακα 0-3: Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν και ανέβηκαν στην κορυφή

Την κορυφή της βαθμολογίας έπιασε η Δόξα Βώλακα κερδίζοντας με σκορ 0-3 στην Αλιστράτη τον τοπικό αξιόμαχο Μακεδονικό και εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία της Προσοτσάνης την ίδια ώρα με τον ΠΑΟΠ Νέας Αμισού.

Στους 56 βαθμούς πρωτοπόρος πλέον ο Βώλακας, στη 14η θέση ο Μακεδονικός με 13 πόντους.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού ο Βώλακας ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο, κυριάρχησε σε όλο το 90λεπτό και νίκησε δίκαια ένα αξιόμαχο και καλά οργανωμένο για ένα ακόμη παιχνίδι Μακεδονικό που αυτή την φορά όμως δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός στο επιθετικό κομμάτι όπως σε προηγούμενα παιχνίδια.

Οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους από το πρώτο μέρος όπου απείλησαν δύο φορές σε κεφαλιές του Νίκου Στάικου και ευκαιρίες με Μαλίκη και Σίγγο Γιάννη αλλά η άμυνα του Μακεδονικού έδειχνε να κρατάει το μηδέν.

Καθοριστικό σημείο του ματς το 40′ με τον Σίγγο να βγάζει ωραία σέντρα και ο Μουζενίτοβ όπως ακριβώς με το Δοξάτο με κίνηση στην καρδιά της άμυνας και σουτ στην κίνηση να κάνει το 0-1.

Στο β’ μέρος άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες με τον Μαρκόπουλο να ανατρέπει εκτός περιοχής τον Υψηλό και να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα μια και ρέφερι εκτίμησε ότι ο παίκτης της Αλιστράτης ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Βώλακας ήταν και πάλι καλύτερος και καθοριστική φάση του ματς το 65′ με τον Μουζενίτοβ να κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του τερματοφύλακα Δεληγιώρογλου, πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Νίκος Στάικος κάνοντας το 0-2.

Το πιο ωραίο γκολ του αγώνα ήρθε στο 85′ με τον Γιάννη Τσαμπάζη να κάνει ένα όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ πάνω από τον τερματοφύλακα για το τελικό 0-3.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Διαιτητής του αγώνα Νίκος Παρασκευούδης με βοηθούς Αγάπη Γεωργιάδου και Κυριάκο Παλαμά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ(Στράτος Κονταξής): Δεληγιώρογλου, Θεοφανίδης, Γιάντσιος Χρήστος(82′ Γιαβρίδης), Γιάντσιος Πασχάλης(80′ Χατζηπουργάνης), Μαλλές, Γιάντσιος Γιώργος, Κεραμυδάς, Ζορμπίδης, Πολυζώνης(58′ Αντωνιάδης Θ.), Υψηλός, Κοκοτσάκης Μανώλης.

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Λευτέρης Ροδίτης):

Παγκάκης(80′ Μιχαηλίδης), Χαλκίδης(74′ Σταμπουλής Θανάσης), Μαρκόπουλος, Μποσκοψίου, Κασσός, Βασιλειάδης Μίλτος, Σίγγος Γιάννης(74′ Βασιλειάδης Αντώνης), Δράμπαλης Κώστας, Στάικος Νίκος(70′ Τσαμπάζης), Μουζενίτοβ(70′ Σταμπουλ΄ής Ηλίας), Μαλίκης.

STAR Β ΕΛΛΑΔΟΣ

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *