Καλύτερη 11αδα της 9ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας

Φτάσαμε αισίως στην 9η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας του νομού μας και το ενδιαφέρον κάθε αγωνιστική και μεγαλύτερο στην μάχη του τίτλου και της αποφυγής του υποβιβασμού.

Όπως κάθε εβδομάδα πάμε να δούμε από τις ομάδες που είχαν θετικό αποτέλεσμα το Σάββατο είτε νίκη είτε ισοπαλία να δούμε τους κορυφαίους σε απόδοση σύμφωνα με τη γνώμη των συνεργατών μας που ήταν στα 7 γήπεδα του νομού μας.

1: ΚΙΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ(Ορφέας Χωριστής):

Από τους καλύτερους τερματοφύλακες της κατηγορίας το απέδειξε για μια ακόμη αγωνιστική συμβάλλοντας τα μέγιστα στο νικηφόρο 1-0 της ομάδας του απέναντι στους πολύ καλούς Αμπελόκηπους.

Σταθερός σε όλη την διάρκεια του ματς με αποκορύφωμα την απόκρουση στο πέναλτι του Λουκοβίτη στο 37’ και στο 59’ την καταπληκτική επέμβαση στο πλασέ του Τέλο πριν καταλογιστεί σε θέση οφσάιντ ο Κυσσίδης Θανάσης.

2: ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ(Προσοτσάνη Γ.Σ.):

Σε διαφορετική θέση για τις ανάγκες του ματς από αυτή του αμυντικού μέσου που τον έχουμε συνηθίσει, έπαιξε δεξιά στα χαφ και ήταν από τους καλύτερους σε απόδοση της ομάδας του για το νικηφόρο 2-1 μέσα στο Μικροχώρι.

3: ΜΠΑΜΠΑΣΑΛΙ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Έβγαζε μάτια ο νεαρός εξτρέμ του Μέγα στο νικηφόρο 2-1 της ομάδας του απέναντι στον Βώλακα.

Πολλά χιλιόμετρα και ωραίες ενέργειες αναστάτωσε ουκ ολίγες φορές την άμυνα των αντιπάλων.

4: ΜΠΑΤΑΚΟΓΛΟΥ(Ορφέας Χωριστής):

Για 6ο σερί παιχνίδι ο Ορφέας δεν δέχεται γκολ και για ένα ακόμη ματς η συμβολή του πανύψηλου Καβαλιώτη κεντρικού αμυντικού ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική στο νικηφόρο 1-0 της ομάδας του επί των Αμπελοκήπων. Πολλές καίριες επεμβάσεις, ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι και το αποκορύφωμα στο δεύτερο μέρος οι δύο σωτήριες επεμβάσεις του σε γύρισμα του Θανάση Κυσσίδη από δεξιά και του Τέλο από αριστερά.

5: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΣΜΑΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Σε εξαιρετική κατάσταση ο δυναμικός στόπερ, δεν είναι τυχαίο ότι ο Μέγας συνεχίζει να έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Πολύ σημαντική η συμβολή του στο νικηφόρο 2-1 απέναντι στον πρωταθλητή Βώλακα.

6: ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ(Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου):

Από τα καλύτερα παιχνίδια του στον Αστέρα και μάλιστα σε εξάποντο παραμονής στο νικηφόρο 2-1 της ομάδας του απέναντι στον Άρη Καλαμώνα.

Ξεκίνησε ως 6αρί, τα πήγε περίφημα σκοράροντας και το 2ο κρίσιμο γκολ της ομάδας του στο φινάλε του ημιχρόνου και ήταν πολύ καλός και σαν κεντρικός αμυντικός όταν τον πέρασε στο β’ μέρος ο προπονητής του.

7: ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ(Πανδραμαϊκός):

Πολύ καλό παιχνίδι από τον επιθετικό των φιλοξενούμενων στο 2-2 στη δύσκολη έδρα του Καλαμπακίου.

Είναι ο παίκτης που με δικό του γκολ ισοφάρισε σε 1-1 στο 26’ και με δική του προσωπική ενέργεια κέρδισε το πέναλτι στο 85’ με το οποίο η ομάδα του ισοφάρισε για το τελικό 2-2.

8: ΚΑΠΤΕΛΙ(Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ):

Από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του Καλαμπακίου στο 2-2 με τον Πανδραμαϊκό ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ και ότι καλό είχε η ομάδα του επιθετικά στο ματς ξεκινούσε από τα δικά του πόδια.

9: ΜΠΙΑΖΑΚΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού):

Για μια ακόμη φορά ο μεγάλος πρωταγωνιστής ερχόμενος από τον πάγκο να δώσει τις λύσεις για μια ακόμη ανατροπή.

Ο λόγος για τον Αχιλλέα Μπιαζάκη που με την Πετρούσα σκόραρε και κέρδισε το φάουλ για την ανατροπή και τώρα με την ομάδα του στο 1-1 με τον Ξηροπόταμο στο 64’ μπαίνει αλλαγή και με δύο προσωπικά του τέρματα συμβάλλει τα μέγιστα στην ανατροπή και την 1η θέση πλέον στη βαθμολογία χωρίς ισοβαθμία.

10: ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ(Δόξα Πετρούσας):

Ότι καλύτερο είχε να δείξει η Πετρούσα επιθετικά για ένα ακόμη παιχνίδι. Κέρδισε πέναλτι, σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του από τα 11 βήματα στο 2-2 με το Φωτολίβος για μια Πετρούσα που παρότι έπαιζε ένα ημίχρονο με παίκτη παραπάνω δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

11: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ(Άρης Φωτολίβους):

Επιθετικός ήταν και ο κορυφαίος του Φωτολίβους στο 2-2 με την Πετρούσα. Ο νεαρός φορ κέρδισε το πέναλτι στο 26’ με το οποίο ο Ευσταθιάδης έκανε το 1-0, ισοφάρισε με ωραίο πλασέ σε 2-2 στο 66’ και παραλίγο να γίνει και ο μεγάλος ήρωας της ομάδας του χάνοντας προς το φινάλε τέτατετ για να δώσει το τρίποντο στον Άρη Φωτολίβους.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *