Ηρακλής Μαυροβάτου – Κεραυνός Αρκαδικού 2-2: Ντέρμπι με τα όλα του | Δίκαιη μοιρασιά

Ένα από τα πιο ενδιαφέρονται παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας είναι αυτό που έγινε στον Μαυρόβατο εκεί που τοπικός Ηρακλής φιλοξένησε τον Κεραυνό Αρκαδικού.

Οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη για τους δικούς του λόγους καθώς φέτος έχουν υψηλούς στόχους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αρκαδικός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε κάποιες καλές στιγμές με τον Μητρούση, Βιζυηνό Κ. και Μελίδη, με την μεγαλύτερη να είναι στο 10’ όταν ο Μελίδης θα βγάλει την σέντρα από αριστερά ο Μητρούσης θα πλασάρει μέσα από την περιοχή με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Στην συνέχεια ο Αρκαδικός, έχασες ευκαιρίες με τους Σανίτσα και Βιζυηνό με τον Χαρμπαντίδη να είναι σε ετοιμότητα.

Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν απόδοση και στο 20 ο Αγγελίδης θα βγάλει την σέντρα στην πορεία της μπάλας ο Κονδυλίδης δεν θα καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 30’ ο Καλατζίδης θα βρεθεί στο έδαφος από μαρκάρισμα του Γιαγκοζίδη με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 33’ ο Σωτηριάδης θα κάνει μια ωραία κούρσα από δεξιά θα βγάλει την σέντρα ο Καλατζίδης θα πιάσει την προβολή με τον Ανθόπουλο να αποκρούει σωτήρια

Στο 38’ ο Βιζυηνός θα βγάλει την σέντρα η μπάλα θα φτάσει στο δέυτερο δοκάρι στον Μελίδη με τον Χαρμπαντίδη να αποκρούει σωτήρια, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Αρκαδικός  θα μπει καλύτερα στο παιχνίδι χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με Πεταλίδη, Βιζυηνό Κ., ενώ είχε δοκάρι σε σέντρα σουτ του Βασιλειάδη.

Στο 58’ ο Κωνσταντινίδης θα εκτελέσει το φάουλ, κεφαλιά πάσα του Αγελλίδη και με κεφαλιά ο Κονδυλίδης θα κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Κάπου εκεί ο Μιχάλης Τσιρομενλιδης θα περάσει στο παιχνίδι τον Δημήτρη Ουζούνη ο οποίο αλλάξε την εικόνα του παιχνιδιού πετυχαίνοντας 2 τέρματα. Αρχικά στο 68’ θα κάνει το 1-1 για τον Αρκαδικό με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μελίδη.

Στο 80’ ο Μητρούσης θα βρεθεί στο έδαφος από μαρκάρισμα του Αγγελίδη, με τον Ουζούνη να αναλαμβάνει την εκτελέσει και να κάνει το 2-1.

Στο 85’ σε μια ανυποψίαστη φάση θα τραυματιστεί ο Ουζούνης καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού με τον Καρατζά να περνάει στο παιχνίδι.

Στο 87’ μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή όταν ο Κονδυλίδης βγήκε τετ α τετ με Ανθόπουλο με τον τερματοφύλακα του Κεραυνού να αποκρούει σωτήρια.

Στο 90’ ο Μαυρόβατος θα κερδίσει φάουλ με τον Καλατζίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-2.

Από τον Μαυρόβατο ξεχώρησαν οι: Σωτηριάδης, Καλατζίδης, Βουνοτραπίδης και ο τερματοφύλακας Χαρμπαντίδης. Ενώ για τον Αρκαδικό οι: Βασιλειάδης, Σανίτσας, Μελίδης και στον χρόνο που αγωνίστηκε ο Ουζούνης που άλλαξε την εικόνα της αναμέτρησης.

 Ηρακλής Μαυροβάτου(Κώστας Πελικπασίδης): Χαρμπαντίδης, Βουνοτραπίδης, Τικταπανίδης, Αμανατίδης, Χαραλαμπίδης, Κεσίδης, Καλατζίδης, Χατζησαββίδης, Αγγελίδης, Κονδυλίδης, Σωτηριάδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Κωνσταντινίδης, Σιουμπαρας και Κελεσίδης

Κεραυνός Αρκαδικού(Μιχάλης Τσιρομενίδης): Ανθόπουλος, Μπόζιος, Βασιλειάδης, Βουβαλίδης, Γιαγκοζίδης, Βιζυηνός Κ., Πεταλίδης, Ψυχράμης, Μητρούσης, Σανίτσας, Μελίδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Βιζυηνός Β., Καρατζάς, Βιζυηνός Γ., Μαρίγκους και Ουζούνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *