Δόξα Αντ. Καστρινός – Ακρίτας Ν. Κρώμνης 1-0: Επαγγελματική νίκη για τον Καστρινό που δυσκολεύτηκε να ξεκλειδώσει την άμυνα του Ακρίτα

Την νίκη με το εύθραυστο 1-0 κατάφερε και πήρε ο Καστρινός απέναντι στον Ακρίτα Ν. Κρώμνης σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ν. Κρώμνης.

Ο Καστρινός είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ακρίτα να κάνει ένα καλό παιχνίδι αμυντικά και να κλείνει καλά τους χώρους πίσω στην άμυνα, ενώ είχε και σε καλή μέρα τον Γιάγκο που έκανε σημαντικές αποκρούσεις.

Παρόλλα αυτά ο Ακρίτας χτύπησε στην αντεπίθεση και είχε την ευκαιρία να πετύχει κάποιο τέρμα με τους Κοντουρά, Ταντσίδη Μιχαλή και Παπαδόπουλο να μην καταφέρνουν να κερδίσουν τον Πουλά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Καστρινός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε την υπεροχή της μπάλα χωρίς να καταφέρει να μετατρέψει την υπεροχή του σε γκολ ή σε κάποια ευκαιρία.

Στο 13’ πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι για τον Ακρίτα όταν ο Κουντουράς θα κάνει μια ωραία ενέργεια θα σουτάρει με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από την εστία του Πουλά.

Στο 21’  Ωραία ενέργεια του Μιχάλη Ταντσίδη θα σουτάρει με τον Πουλά να αποκρούει σε υπερένταση.

Στο 25’ ωραίος συνδυασμός των παικτών του Ακρίτα ο Παπαδόπουλος θα βγει τετ α τετ θα πλασάρει με τον Πουλά να μπλοκάρει εύκολα.

Από εκεί και πέρα ο Καστρινός ανέβασε απόδοση και στο 28’ ο Κυριακίδης ο Σάββας θα σουτάρει από 30 μέτρα με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Γιάγκου.

Στο 32’ ωραίο μακρινό σουτ του Κυριακίδη θα μπλοκάρει ο Γιάγκου, για να φτάσουμε σο 38’ όταν θα κερδίσει φάουλ ο Καστρινός ο Κυριακίδης θα εκτελέσει και στο δεύτερο δοκάρι ο Παρασκευάς με κεφαλιά θα κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Στο 40 ωραίο συνδυασμός Μήτρου με Δημητριάδη θα σουτάρει ο δεύτερος μέσα από την περιοχή με τον Γιάγκου να αποκρούει σωτήρια.

Στο 44’ ο Ταντσίδης ο Μικχάλης θα πιάσει ένα σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Πουλά, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Σπύρο Φιλίππου έπαιξε πιο επιθετικά παίρνοντας στον παιχνίδι τους Μουδούρογλου, Μουρατίδη και Ηλιόπουλο προσπαθώντας να πετύχει το γκολ που θα κλείδωναν την νίκη.

Οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες με Μουδούρογλου, Ηλιόπουλο και Δημητριάδη χωρίς να καταφέρουν να κερδίσουν τον Γιάγκου, με την άμυνα του Ακρίτα να είναι καλα οχυρωμένη.

Στο 90’ λόγω διαμαρτυρίας ο Παπαδόπουλος θα δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα με τον κ. Μαμσακο να τον αποβάλει αφήνοντας τον Ακρίτα με 10 παίκτες, χωρίς να αλλάζει κάτι με το 1-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Από τον Καστρινό ξεχώρισαν οι: Δημητριάδης, Μήτρου, Παρασκευάς και Τορνικίδης, ενώ για τον Ακρίτα οι: Ραφαήλ Ταντσίδης, Κουντουράς, Μιχάλης Ταντσίδης.

Στοιχεία αγώνα:

Διαιτητές: Μαμσάκος, Ανδρέογλου, Δημητριάδου

Δόξα Αντ. Καστρινός: Πουλάς, Μερτζανάκης(46’Μουρατίδης), Ρήγας(46’Ηλιόπουλος), Τορνικίδης, Παρασκευάς, Μήτρου, Δημητριάδης, Κυριακίδης(75΄Ζορμπίδης), Κωνσταντινίδης(46’Μουδούρογλου), Τσορούμογλου(65’ Μυτσκίδης), Μιχαλάκης.

Ακρίτας Ν. Κρώμνης(Παναγιώτης Μεσήνης): Γιάγκου, Καπαγερίδης, Ταντσίδης Ραφαήλ, Μωϋσιάδης Σ.(90’ Τσαϊρίδης Γ.), Ταντσίδης Αθανάσιος, Βασιλειάδης(88’ Τσαϊρίδης Δ.), Παπαδόπουλος, Μωϋσιάδης Ι.(Καπαγιερίδης Χ.), Ταντσίδης Μ., Αλβανός, Κουντουράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *