Καλύτερη11αδα της 2ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας

Με την 2η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας και πάμε να δούμε από τις ομάδες που κέρδισαν ή πήραν θετικό αποτέλεσμα τους κορυφαίους σε απόδοση ποδοσφαιριστές:

1: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ(Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ):

Έχει ξεκινήσει καταπληκτικά την χρονιά ο υψηλόσωμος γκολκίπερ του Πανδραμαϊκού και στο Φωτολίβος όποτε χρειάστηκε έδωσε το παρόν με αποκορύφωμα στο 0-1 που προηγούνταν η ομάδα του πριν φτάσει στο τελικό νικηφόρο 0-2, έκανε μια καταπληκτική επέμβαση σε κόρνερ και παραλίγο αυτογκόλ χωρίς να έχει καλή ορατότητα στη φάση.

2: ΓΙΑΓΚΟΥΛΑΣ(ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ):

Σε μια μέτρια μέρα για την ομάδα του παρά το νικηφόρο πέρασμα με 1-2 από τον Ξηροπόταμο, παίζοντας στη θέση του δεξιού μπακ είχε πολύ καλή απόδοση και ήταν από τους λίγους διασωθέντες.

3: ΜΠΡΑΖΙΩΤΗΣ(ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ):

Όλη η άμυνα του Μικροχωρίου λειτούργησε εξαιρετικά στο νικηφόρο 3-0 απέναντι στην ποιοτική Χωριστή, με τον νεαρό αριστερό μπακ να είναι αλάνθαστος στο αμυντικό κομμάτι αρκετά προσηλωμένος βοηθώντας και στην ανάπτυξη της ομάδας.

4: ΑΣΤΕΡΙΟΥ(ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.):

Φάνηκε και στο νικηφόρο 2-0 της Προσοτσάνης στην Καλλίφυτο πόσο πολύτιμος είναι για την ομάδα του.

Στυλοβάτης ο κεντρικός αμυντικός δήλωσε παρών όποτε χρειάστηκε και κυρίως το πρώτο μέρος όταν η ομάδα του δέχθηκε πίεση από την Καλλίφυτο.

5: ΜΙΤΡΕ(Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ):

Πολύτιμο εργαλείο για κάθε προπονητή. Ξεκίνησε ως αμυντικός μέσος και ήταν ο παίκτης που με καταπληκτικό σουτ ισοφάρισε για το τελικό 1-1 με την Νέα Αμισό, ενώ ήταν εξαιρετικός και στο β’ μέρος όπου λόγω του τραυματισμού του Τσερκέζου έπαιξε ως κεντρικός αμυντικός.

6: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ(ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ):

Από τα καλύτερα αμυντικά χαφ της κατηγορίας, το απέδειξε για ένα ακόμη παιχνίδι όντας εξαιρετικός στη μεγάλη νίκη του Βώλακα με 2-0 μέσα στη δύσκολη έδρα του Καλαμπακίου.

7: ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ(ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ):

Με διαφορά ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του. Τα έκανε όλα στο κέντρο, μαρκάροντας, δημιουργώντας και φυσικά ήταν ο παίκτης που με δική του ατομική ενέργεια κέρδισε το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε η Νέα Αμισός 0-1 στους Αμπελόκηπους πριν το τελικό 1-1.

8: ΒΑΒΑΤΣΗΣ(ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ):

Τον έχει καθιερώσει ως 8αρι φέτος ο Γιάννης Ιωαννίδης και ο νεαρός κάθε εβδομάδα δικαιώνει τον προπονητή του για την επιλογή του.

Έχει επανέλθει πλήρως από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε και κάθε αγωνιστική είναι και καλύτερος.

9: ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ(ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.):

Σταθερή αξία στο γκολ φέτος, πέτυχε με εξαιρετικό πλασέ το 0-1 στην Καλλίφυτο και ήταν στο κατάλληλο σημείο μετά το πρώτο σουτ του Προκοπίου να πάρει την επαναφορά και να κάνει και το 0-2 για την Προσοτσάνη.

10: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΦΟΡΗΣ(ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ):

Μπήκε ορεξάτος στη χρονιά με 2 πολύ ωραία γκολ ενώ είχε και καθαρές ευκαιρίες και για χατ – τρικ. Εξαιρετικό τελείωμα με σκάψιμο της μπάλας το 2-0, έδωσε αύρα στην αλλαγή και στον γεννημένο το 2009 Συγγερίδη να χριστεί και ο πιτσιρικάς σκόρερ.

11: ΣΤΑΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ(ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ):

Μας δικαιώνει κάθε εβδομάδα που λέμε ότι είναι σέντερ φορ και όχι κεντρικός αμυντικός.

Σε παιχνίδι ντέρμπι, πολύ κλειστό με το Καλαμπάκι οι λεπτομέρειες και η ποιότητα κάνουν την διαφορά και ήταν ο παίκτης που έκανε το 0-1 με καταπληκτικό γύρισμα του σώματος και σουτ μέσα από την περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *