Καλύτερη 11αδα της 7ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας

Με την 7η αγωνιστική συνεχίστηκε το πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του νομού μας.

Έχοντας εικόνα και από τα 7 ματς της αγωνιστικής και μιλώντας με όλους τους συνεργάτες μας που ήταν στα γήπεδα, πάμε να δούμε από τις ομάδες που πήραν θετικό αποτέλεσμα τους κορυφαίους σε απόδοση:

1: ΛΑΖΟΓΛΟΥ(Δόξα Πετρούσας):

Μακράν του 2ου ο καλύτερος γκολκίπερ της αγωνιστικής. Σε απίστευτη μέρα κατέβασε τα ρολά με καταπληκτικές επεμβάσεις στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε η Δόξα Βώλακα συμβάλλοντας τα μέγιστα στο ισόπαλο 0-0 της ομάδας του.

2: ΤΣΑΓΓΑΛΙΔΗΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Σταθερή  αξία στη δεξιά πλευρά του Μέγα, έκανε ένα ακόμη πολύ καλό ματς κυρίως δημιουργικά στο νικηφόρο 4-0 της ομάδας του απέναντι στους Αμπελόκηπους.

3: ΚΙΟΡΟΓΛΟΥ(Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου):

Καταπληκτική εμφάνιση από τον νεαρό αριστερό μπακ με πολλές προωθήσεις και πετυχαίνοντας με ωραίο τελείωμα το 2-1 της ομάδας του στο φινάλε του ημιχρόνου, στο νικηφόρο 3-1 επί του Άρη Καλαμώνα.

4: ΜΠΑΤΑΚΟΓΛΟΥ(Ορφέας Χωριστής):

Για 4ο σερί παιχνίδι ο Ορφέας κρατάει το μηδέν στην άμυνα και κερδίζει αυτή την φορά στη δύσκολη έδρα του Καλαμπακίου με 1-0.

Ο πανύψηλος Καβαλιώτης κεντρικός αμυντικός για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν απροσπέλαστος και δείχνει να δημιουργεί ένα πολύ ισχυρό αμυντικό δίδυμο με τον Σάββα Παπαδόπουλο.

5: ΠΕΝΤΕΖΙΔΗΣ(Άρης Μικροχωρίου):

Σταθερή αξία στο φετινό πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για τον Άρη Μικροχωρίου ο κεντρικός αμυντικός που για ένα ακόμη ματς ήταν στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων στο νικηφόρο 3-1 μέσα στο Μικροχώρι.

6: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ(Προσοτσάνη Γ.Σ.):

Πολύ καλό ματς από το αμυντικό μέσο που πέτυχε και το πιο γρήγορο γκολ της αγωνιστικής μόλις στα 12’’’’ δευτερόλεπτα με την ομάδα του να κερδίζει 3-2 στη δύσκολη έδρα του Φωτολίβους.

7: ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ(Δόξα Βώλακα):

Ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή που μπορεί με την ίδια ευκολία να παίξει σε οποιαδήποτε θέση του κέντρου. Από τους καλύτερους σε απόδοση, δημιούργησε και βοήθησε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά την ομάδα του στο 0-0 με την Πετρούσα.

8: ΚΑΠΟΥΣΟΥΖΗΣ(Ορφέας Χωριστής):

Μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση από τον πληθωρικό μέσο του Ορφέα που βοήθησε τόσο ανασταλτικά όσο και προωθώντας με σωστές μεταβιβάσεις το παιχνίδι της ομάδας του.

9: ΤΣΙΜΙΣΚΙΔΗΣ(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού):

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ανατροπής  του ΠΑΟΠ με τον Πανδραμαϊκό μια και με 2 δικά του τέρματα έγινε το 3-2 από το 1-2 που ήταν το ματς μέχρι το 70’ της αναμέτρησης.

Καταπληκτικό κατέβασμα και υπέροχο πλασέ στο πρώτο γκολ, φοβερή προβολή στη σέντρα του Αχιλλέα Μπιαζάκη στο δεύερο τέρμα του.

10: ΠΑΝΟΣ(Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου):

Πρώτη νίκη για τον Μέγα στο πρωτάθλημα με την σφραγίδα του αρχηγού Αλέξανδρου Πάνου που έβαλε δύο υπέροχα γκολ και είχε συμμετοχή σε όλες τις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του.

11: ΠΑΠΑΖΩΤΟΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανάσιου):

Πραγματικά χαίρεσαι να τον βλέπεις να αγωνίζεται. Απίστευτη ποιότητα, καταπληκτικές μεταβιβάσεις και απλά με 3 δικά του κόρνερ ασίστ ο Μέγας έφτασε στη μεγάλη νίκη με 4-0 απέναντι στους Αμπελόκηπους. Μάλιστα έφτασε μια ανάσα από την 4 ασίστ γκολ στις καθυστερήσεις παίζοντας καταπληκτικά κάθετα τον Κοντρόπουλο, το σουτ του τελευταίου όμως πέρασε δοκάρι και άουτ.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *