Δόξα Βώλακα – ΠΑΟΠ Ν. Αμισού 1-1: Δίκαιη μοιρασιά στο ντέρμπι τετράδας

Στο γήπεδο Προσοτσάνης η Δόξα Βώλακας  φιλοξένησε τον ΠΑΟΠ Ν. Αμισού, λόγω του χιονιά στον Βώλακα. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν θέαμα στου φιλάθλους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση, με το 1-1 να είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα καθώς θα ήταν άδικο να χάσει κάποια από τις δύο ομάδες.

Στο παιχνίδι μπήκε καλύτερα ο Βώλακας και απείλησε πρώτη φορά με τον Τσιμισκίδη στο 3’ μετά από κάθετη πάσα του Μουζενίτοβ ο φορ των γηπεδούχων σούταρε με την μπάλα να περνάει εκτός.

Στο 15’ ωραία κούρσα του Μουζενίτοβ από αριστερά θα βγάλει την σέντρα στην πορεία της μπάλας ο Τσιμισκίδης θα κάνει προβολή με τον Λαμπρινουδάκη να αποκρούει εντυπωσιακά με το 0-0 να παραμένει.

Στο 22’ ο Μουζενίτοβ να σουτάρει με την μπάλα να βρίσκει στα σώματα με τον κ. Σιαμάνη να δείχνει το σημείο του πέναλτι καθώς θεώρησε ότι ο Κατσαβουνίδης βρήκε την μπάλα με το χέρι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσαμπάζης ανέλαβε την εκτέλεση με την μπάλα να καλήγει στα δίχτυα για το 1-0 του Βώλακα.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν απόδοση και απείλησαν κυρίως με στημένα, για φτάσουμε στο 40’ όταν ο Μουχτάρης θα εκτέλεση το φάουλ από δεξιά η μπάλα θα φτάσει στο δεύτερο δοκάρι στον Φερσιζίδη ο οποίος σούταρε με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

Στο 42’ ωραία κούρσα από δεξιά του  Μαλίκη πέσιμο στην περιοχή με τον κ. Σιαμάνη να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι, με τους παίκτες του Βώλακα να διαμαρτύρονται για πέναλτι.

Στο  45’ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Μαλίκη με την μπάλα να περνάει άουτ, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη μπήκε καλύτερα η Ν. Αμισός και προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Στο 49’ ωραία κούρσα του Θέμη Αθανασιάδη από αριστερά θα πέσει από μαρκάρισμα αμυντικού με τον κ. Σιαμάνη να δείχνει την άσπρη βούλα.

Την εκτέλεση ανέλαβε το έμπειρος Γιώργος Μουχτάρης, οποίος ευστόχησε φέρνοντας το ματς στα ίσια για το 1-1.

Μεγάλη ευκαιρία για την Ν. Αμισό να πάρει και προβάδισμα στο σκορ όταν ο Ζαγιάκου βγήκε τετ α τετ με τον Μπακάκη πλάσαρε με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 77’ σουτ του Μουχτάρη η μπάλα θα περάσει άουτ. Για να φτάσουμε στις καθηστερίσης του ματς όταν ο Σίγγος θα βγάλει την σέντρα από δεξιά ο Λαμπρινουδάκης θα βγει για να πιάσει την μπάλα θα διώξει, όμως θα βρει και τον επιθετικό εκεί του Βώλακα με τον κ. Σιαμανή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Από τον Βώλακα ξεχώρησαν οι: Σίγγος Ι., Βασιλειάδης, Μουζενίτοβ και Μαλίκης, ενώ για την Ν. Αμισό οι: Ζαγιάκου, Μουχτάρης, Αθανασιάδης και Κανταρτζής.

Βώλακας(Αθανασιάδης): Παγκάκης, Χαλκίδης, Σίγγος, Παρασκευαϊδης, Μαρκόπουλος, Βασιλειάδης, Μαλίκης, ράμπαλης, Τσαμπάζης, Μουζενίτοβ, Τσιμισκίδης.

Στο β’ μέρος αγωνίσθηκαν οι: Παϊσίδης, Σταμπουλής Η., Μαρίγκος, Σεβδίλης.

Ν. Αμισός ( Πολυχρονίδης): Λαμπρινουδάκης, Παπακωνσταντίνου, Φερσιζίδης, Κανταρτζής, Κατσαβουνίδης,Σιλλός, Μπλιαζάκης, Ζαγιάκου, Πουλάς, Μουχτάρης, Αθανασιάδης

Στο β’ μέρος αγωνίσθηκαν οι: Χρυσοχοϊδης, Θεοδωσιάδης

Φωτογραφίες Βώλακα Γιώργος Μήρκου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *