Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Δόξα Δράμας 1-1: Δεν κέρδισε ούτε στο ντεμπούτο Στολτίδη και παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία

Δεν μπόρεσε ούτε στο εκτός έδρας παιχνίδι της στην Αγία Μαρίνα με τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο η Δόξα να πάρει την 2η νίκη της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας μένοντας πολύ χαμηλά στη βαθμολογία στη 15η θέση με μόλις 6 βαθμούς έχοντας μέχρι τώρα 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Δεν συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του νέου προπονητή Ιεροκλή Στολίδη με νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι σε αντίπαλο πολύ μικρών δυνατοτήτων κάτι που δείχνει και η βαθμολογική του θέση με 5 ισοπαλίες σε 9 αγώνες και χωρίς νίκη μέχρι τώρα.

Το φιλμ του αγώνα

Η Δόξα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και ήταν άτυχη στο ξεκίνημα μια και είχε δοκάρι με τον Παπαδόπουλο στο 2’ και στο 4’ μεγάλη ευκαιρία σε τέτατετ του Χατζηδημητρίου που απέκρουσε ο Ιωαννίδης σε κόρνερ.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν την κατάσταση μέχρι το 30’ απειλώντας δύο φορές με τον Λέκα και την Δόξα να έχει την τελευταία φάση του πρώτου μέρους με τον Μπρατζιάνη.

Στο 66’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μεντί, η απάντηση της Δόξας όμως ήταν άμεση στο 70’ με πέναλτι σε ανατροπή του Χατζηδημητρίου και εύστοχη εκτέλεση του Αλέξανδρου Κόντου.

Στο 88’ είχαμε την αποβολή του Γιαννόπουλου με 2η κίτρινη κάρτα και η Δόξα είχε μόνο μια καλή στιγμή να πάρει το ματς σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κόντου δοκάρι και άουτ.

Τα στοιχεία του αγώνα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ του αγώνα: Τικόζογλου με βοηθούς Αλμπάντη – Κωνσταντινίδη (Μακεδονίας)

Οι συνθέσειες των δύο ομάδων:

Μ. Αλέξανδρος (Σταύρος Κωστογλίδης): Ιωαννίδης, Αναστασιάδης, Γιαννόπουλος, Τζαλίλης, Μουστάκας (46′ Μεντί), Λέκα, Θυμιόπουλος, Δημητρούσης, Τοτσκα, Νιογκάνα (36′ Γιαγτζίδης), Σούκιας.

Δόξα Δράμας (Άκης Στολτίδης): Μπεζυρτζής, Χατζηκούρτης, Παπαϊωάννου, Χατζηδημητρίου (71′ Κυριακίδης Δημ.), Ρούτσης, Μπρατσιάνη, Παπαδόπουλος (46′ Ατανάσοφ) , Θεοδοσιάδης, Μπλιός, Περσίδης (85′ Ιωάννου), Κόντος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *