Καλύτερη 11αδα της 4ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία

Όπως κάθε εβδομάδα στο γνωστό μας ραντεβού για να δούμε την καλύτερη 11αδα της 4ης αγωνιστικής από τις ομάδες που κέρδισαν βαθμό ή βαθμούς στα παιχνίδια του Σαββάτου.

Πιο αναλυτικά οι επιλογές μας σύμφωνα με την εκτίμηση των συνεργατών μας που ήταν στα γήπεδα:

1: ΤΟΤΚΑΣ(Άρης Μικροχωρίου):

Μπορεί να μην χρειάστηκε να κάνει την πολύ μεγάλη επέμβαση στο ματς, ενέπνεε όμως σιγουριά στην άμυνα του, είχε καλές εξόδους στα στημένα του Πανδραμαϊκού και βοήθησε τα μέγιστα για να πάρει η ομάδα του ένα πολύτιμο βαθμό και να κρατήσει το μηδέν στην εστία του.

2: ΖΥΡΙΝΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ(Α.Ο. Πανδραμαϊκός):

 Ένα ακόμη πολύ καλό ματς από τον νεαρό μπακ που έχει καθιερωθεί στην 11αδα του ιστορικού Πανδραμαϊκού και είχε καλή παρουσία στο 0-0 της ομάδας του στο Μικροχώρι.

3: ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ(Ορφέας Χωριστής):

Εξαιρετικό παιχνίδι από τον αριστερό μπακ του Ορφέα με αρκετές προωθήσεις βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη πρώτη της νίκη με 4-0 επί του Καλαμώνα.

4: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ(Α.Ε. Αμπελόκηπων):

Πραγματοποιεί πολύ καλή χρονιά ο νεαρός κεντρικός αμυντικός και στο ματς με τον Βώλακα στο πλάι του έμπειρου Τσερκέζου ήταν σωστός στις τοποθετήσεις του και βοήθησε να κρατήσει το μηδέν η ομάδα του και να φτάσει στην πολύτιμη νίκη με 3-0.

5: ΔΕΛΗΓΙΩΡΟΓΛΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ(Άρης Φωτολίβους):

Στο καλύτερο ματς της αγωνιστικής, η ομάδα του έφερε ισοπαλία 3-3 στο Καλαμπάκι με τον κεντρικό αμυντικό στις προωθήσεις του να πετυχαίνει με κεφαλιά το 2-1 μειώνοντας το σκορ και με νέα κεφαλιά από κοντά έκανε το 2-3. Δικαιωματικά στην καλύτερη 11αδα μας.

6: ΚΟΣΚΕΡΙΔΗΣ(Άρης Μικροχωρίου):

Πολύ καλό ματς από τον αμυντικό μέσο του Άρη που κάλυπτε αρκετούς χώρους και έχοντας και παίκτη λιγότερο η ομάδα του για ένα ημίχρονο από την αποβολή του Λίπο έδωσε το κάτι παραπάνω στο χώρο του κέντρου για να κρατήσει όπως και έγινε ο Άρης το μηδέν στην εστία του.

7: ΚΑΠΤΕΛΙ(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Σε παιχνίδι που η ομάδα του έφερε ισοπαλία 3-3 με το Φωτολίβος και σίγουρα δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη απ’ αυτό, ο Μάρκος Καπτέλι ήταν ο κορυφαίος με 2 ασίστ στα δύο πρώτα γκολ, αλλά ακόμη και στην ισοφάριση με τον Μαυροβασίλη στο 85’ από δική του εκτέλεση κόρνερ ξεκίνησε η φάση.

8: ΠΑΠΑΖΩΤΟΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Μια ακόμη νίκη για τον Μέγα με 2-0 επί του Ξηροποτάμου που τον έφερε στην κορυφή χωρίς αυτή την φορά όμως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα μετράει και ο ποιοτικός Παπαζώτος για μια ακόμη φορά έβαλε την σφραγίδα του ανοίγοντας το σκορ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.

9: ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ(Δόξα Πετρούσας):

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του 1-4 μέσα στην Καλλίφυτο, πέτυχε 3 γκολ και έκανε την ασίστ για το 4ο τι άλλο να κάνει για να φτάσει η ομάδα του στη 2η νίκη της σε 3 αγώνες εκτός έδρας.

10: ΜΑΣΚΑΛΙΔΗΣ(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού):

Ότι θέλει να ονειρευτεί ένας σέντερ φορ που μπαίνει στο ματς από τον πάγκο.

Μπήκε στο 79’ και με δύο δικά του γκολ στο 94’ και στο 99’ η ομάδα του έκανε μεγάλη ανατροπή και από το 1-0 έφτασε στο τελικό 2-1 απέναντι στην δυνατή στην έδρα της Προσοτσάνη.

11:ΚΥΣΣΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ(Α.Ε. Αμπελοκήπων):

Πέρσι ήταν καταπληκτικός μπαίνοντας από τον πάγκο και δίνοντας με συνεχόμενα γκολ βαθμούς στην ομάδα του.

Αυτή την φορά στο αρχικό σχήμα της ομάδας του, ήταν στο σωστό σημείο και στο 7’ που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ με αντίπαλο τον Βώλακα, ενώ ήταν στο σωστό σημείο και λίγο πριν το φινάλε για να πάρει την πάσα από τον Καραγκιοζίδη και να ολοκληρώσει την ανατροπή με το τελικό 3-0 απέναντι στον πρωταθλητή Βώλακα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *