Σπουδαία παιχνίδια σε κορυφή και ουρά στην Α’ κατηγορία: Ξεχωρίζουν Άγιος Αθανάσιος – Βώλακας και Νευροκόπι – Καλλίφυτος

Με την 21η αγωνιστική συνεχίζεται το Σάββατο το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του νομού μας με πολλά και σημαντικά παιχνίδια σε κορυφή και ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Να θυμίσουμε ότι ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει η ομάδα της Προσοτσάνης και πάμε να δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα των 7 αγώνων:

Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου – Δόξα Βώλακα:

Αναμφίβολα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι με ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση επί της Προσοτσάνης στα ημιτελικά του κυπέλλου, φιλοδοξούν εκμεταλλευόμενοι το ρεπό που έχουν αυτή την αγωνιστική οι πρωταθλητές, να κερδίσουν και να βρεθούν για πρώτη φορά από την αρχή της χρονιάς στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το έργο τους όμως κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι μια και πέρα από την δεδομένη κούραση που θα υπάρχει από το απαιτητικό ματς της Τετάρτης που προηγήθηκε, θα αντιμετωπίσει και μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος που προέρχεται από σπουδαία νίκη 3-1 απέναντι στο Καλαμπάκι και θέλει να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία παίζοντας χωρίς άγχος όλα τα παιχνίδια της.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Άνθιμος Καλοσίδης με βοηθούς Άγγελο Ζήρδα και Παρασκευά Αντωνίου.

Ορφέας Χωριστής – Μακεδονικός Αλιστράτης:

Άμεση επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις θα επιδιώξει ο Ορφέας Χωριστής που φιλοξενεί την σκληροτράχηλη, βελτιωμένη και με ανεβασμένη ψυχολογία ομάδα της Αλιστράτης που την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε την 2ηνίκη της στο πρωτάθλημα στην έδρα της με 2-0 επί της Καλλιφύτου.

Σίγουρα φαβορί ο ποιοτικός Ορφέας, η Αλιστράτη όμως στην καλή της ημέρα έχει αποδείξει ότι μπορεί να κοιτάξει οποιαδήποτε ομάδα στα μάτια όπως έκανε με το μεγάλο διπλό στην Πετρούσα στη πρώτη της νίκη στο σαιζόν.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Νίκος Αχθοφορίδης με βοηθούς Άρη Γκόντε και Σταματία Γκαϊτατζή.

Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου – Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου:

Ο θάνατος σου η ζωή μου αυτό το παιχνίδι με τον γηπεδούχο Ακρίτα να βασίζεται στη δύναμη της έδρας και την Καλλίφυτο να ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να ξεφύγει από την δύσκολη θέση που έχει περιέλθει από τις συνεχόμενες ήττες.

Στους 19 βαθμούς οι γηπεδούχοι, στους 18 οι φιλοξενούμενοι καθοριστικής σημασίας το παιχνίδι.

Διαιτητής του αγώνα: Γκαϊτατζής Δημήτρης με βοηθούς Μανώλη Παστιάδη και Παύλο Μπόιτσιο.

Άρης Καλαμώνα – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου:

Μονόδρομος η νίκη για τους γηπεδούχους που με σερί ήττες έχουν μείνει στους 21 βαθμούς και ποντάρουν σε αυτό το παιχνίδι για να βελτιώσουν την συγκομιδή τους, από την άλλη όμως ο Ξηροπόταμος παίζει χωρίς άγχος, ανοιχτά όλα τα παιχνίδια και στόχος του και σε αυτό το ματς είναι το θετικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα: Πέτρος Ραβίκαλης με βοηθούς Βασίλη Σκριτζόβαλη και Δήμητρα Κοτανίδου.

ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Δόξα Πετρούσας:

Δύο ποιοτικές ομάδες, άνετες βαθμολογικά θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για μια νίκη γοήτρου και για να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση.

Διαιτητής του αγώνα: Σάκης Δηλγεράκης με βοηθούς Κώστα Μπαρούμα και Δημήτρη Μυστρίδη.

Α.Ε. Αμπελοκήπων – Α.Ε. Καλαμπακίου:

Πανομοιότυπο παιχνίδι με αυτό της Νέας Αμισού αυτό που θα γίνει στο Κραχτίδη με δύο ποιοτικές ομάδες που μπορεί στο πρωτάθλημα να μη διεκδικούν πλέον άμεσα κάποιο στόχο, έχουν καταφέρει όμως να μπουν στους 4 του κυπέλλου και περιμένουν με αγωνία την κλήρωση όπου δεν αποκλείεται να τα «ξαναπούν».

Διαιτητής του αγώνα: Παρασκευούδης Νίκος με βοηθούς Παυλίδη Σταύρο και Χρήστο Ζάμπα.

Φίλιπποι Δοξάτου – Α.Ε. Καλή Βρύσης:

Παιχνίδι τελικός για το Δοξάτο που αν καταφέρει και κερδίσει την Καλή Βρύση μπαίνει για τα καλά στην διεκδίκηση της παραμονής. Οι φιλοξενούμενοι αν και ουραγοί παλεύουν όλα τα ματς και αυτό θα κάνουν και στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ
ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑΜ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ
ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ
ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *