Καλύτερη 11αδα της 28ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Δράμας

Όπως κάθε εβδομάδα πάμε να δούμε και την καλύτερη 11αδα της 28ης αγωνιστικής από τις ομάδες που πήραν θετικό αποτέλεσμα αυτή την αγωνιστική:

1: ΜΑΝΤΖΙΩΡΗΣ(ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ):

Πολύ καλό ματς από τον έμπειρο τερματοφύλακα του Άρη στο νικηφόρο 2-0 της ομάδας του επί του Μακεδονικού Αλιστράτης, όπου στο κακό πρώτο μέρος της ομάδας του οπότε χρειάστηκε ήταν σταθερός και ολοκλήρωσε το ματς με την καλύτερη επέμβαση του στο μακρινό σουτ του Χρήστου Γιάντσιου με την μπάλα να σκάει μπροστά του αλλά να πέφτει στη γωνία και να την απομακρύνει.

2: ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ(ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ):

Μπορεί να μπήκε ως αλλαγή για την ομάδα του στο 1-1 με το Καλαμπάκι, για ένα ακόμη παιχνίδι όμως ήταν εξαιρετικά ποιοτικός και βοήθησε με τις επελάσεις του από δεξιά να γίνει απειλητική η ομάδα του.

3: ΞΕΝΙΔΗΣ(ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ):

Πολύ καλό ματς στο 1-1 της ομάδας του μέσα στον Άγιο Αθανάσιο, μόνιμη πηγή κινδύνων για τον αντίπαλο με τα ανεβάσματα του από αριστερά, από δική του πολύ καλή σέντρα ο Μιχαλάκης έκανε το 1-1.

4: ΝΟΤΑΣ ΝΙΚΟΣ(ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ):

Εξαιρετικός στο κέντρο της άμυνας για την ομάδα του βοήθησε τα μέγιστα με το πολύ ώριμο παιχνίδι του για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα η ομάδα του και να φτάσει στο νικηφόρο 1-0 απέναντι στον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου.

5: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ(ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ):

Το μόνο που δεν έκανε ήταν να σκοράρει.

Καταπληκτικό ματς για μια ακόμη φορά, αλάνθαστος ανασταλτικά όπως και ο παρτενέρ του ο Μανωλεσάκης σημαντική η συμβολή του στο 3-2 επί του Βώλακα που κράτησε όρθιο τον Ορφέα στη μάχη του τίτλου.

6: ΚΑΡΡΑΣ(Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ):

Ο νεαρός έχει πάρει φανέλα βασικού στα τελευταία παιχνίδια και κάθε αγωνιστική είναι και καλύτερος. Πολύ καλό ματς, βοήθησε πολύ την ομάδα στο 1-1 μέσα στη Νέα Αμισό.

7: ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ(Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ):

 Ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα στο νικηφόρο 9-0 της ομάδας του επί της Καλή Βρύσης και είχε 2 γκολ, μια ασιστ και εξαιρετική παρουσία σε όλο το ματς.

8: ΚΟΝΤΡΟΠΟΥΛΟΣ(ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ):

Ένα ακόμη πολύ καλό ματς από τον νεαρό εξτρέμ στο 1-1 της ομάδας του με την Πετρούσα, είναι ο παίκτης που άνοιξε το σκορ και ήταν μέσα σε ότι καλό δημιούργησε επιθετικά ο Μέγας.

9: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ(ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ):

Σε μέτριο παιχνίδι για την ομάδα του, ήταν ο παίκτης που μπαίνοντας δυναμικά στο β’ μέρος πέτυχε δύο πολύ ωραία γκολ στο 50’ και στο 53’ διαμορφώνοντας το 2-0 απέναντι στον Μακεδονικό Αλιστράτης.

10: ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΑΒΒΑΣ(ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ):

Καταπληκτικό παιχνίδι από τον πολύ φορμαρισμένο εξτρέμ του Ορφέα που πέτυχε δύο γκολ και βοήθησε τα μέγιστα στο νικηφόρο 3-2 της ομάδας του επί της Δόξας Βώλακα.

11: ΦΟΥΡΟΥΝΤΖΗΣ(Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου):

Ο παίκτης που άνοιξε το σκορ στο 5-3 με τον Ξηροπόταμο, πέτυχε άλλο ένα γκολ, έδωσε μια ασίστ και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις οπότε δικαιωματικά μπαίνει στην καλύτερη 11αδα.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *