Πανδραμαϊκός – Δόξα Δράμας 2-3: Νίκη γοήτρου για τους μαυραετούς και υποβιβασμός για τους γηπεδούχους

Με ανατροπή η Δόξα κέρδισε 3-2 στο δημοτικό στάδιο Αλέκος Φρούσιος και έκλεισε με θετικό πρόσημο την χρονιά ανεβαίνοντας με το φινάλε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 49 βαθμούς.

Από την άλλη μεριά απογοήτευση στον Πανδραμαϊκό που μετά από 4 σερί χρόνια παρουσίας στη Γ’ Εθνική επιστρέφει στο τοπικό μας πρωτάθλημα τερματίζοντας στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 37 βαθμούς.

Πάντως ακόμη και αν κέρδιζε ο Πανδραμαϊκός πάλι θα υποβιβαζόταν μια και την ίδια ώρα ο Θερμαϊκός έπαιρνε τον βαθμό που ήθελε στο γήπεδο του με το 0-0 με αντίπαλο τον Καμπανιακό και ο Νέστος Χρυσούπολης επίσης την εντός έδρας ισοπαλία που ήθελε 1-1 με τον Βύρων Καβάλας στην έδρα του.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος είδαμε ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος με τον Πανδραμαϊκό στο 17’ με σουτ συρτό μέσα από την περιοχή του Δημήτρη Μαχαίρα να προηγείται με 1-0.

Η Δόξα πίεσε για την ισοφάριση, οι γηπεδούχοι όμως ήταν καλά οργανωμένοι στην άμυνα με τους μαυραετούς να έχουν δύο καλές ευκαιρίες στο 44’ με τον Φραγκούλη και στο 45΄με τον Δημήτρη Κυριακίδη.

Στο β’ μέρος η Δόξα στο 56’ κέρδισε πέναλτι σε προσπάθεια του Χρήστου Ιορδανίδη και μαρκάρισμα του Μπάμπουρα με τον Δημήτρη Κυριακίδη να ευστοχεί και να κάνει το 1-1.

Άμεση αντίδραση με την σέντρα για τους γηπεδούχους με τον Ιγνατίου με κοντινή προβολή να κάνει το 2-1 με τους μαυραετούς να διαμαρτύρονται ότι έγινε επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα Κολιοφούκα, με τον ρέφερι να έχει αντίθετη άποψη.

Η Δόξα με τις αλλαγές έγινε ακόμη πιο επιθετική και έκανε την ανατροπή του σκορ με δύο κόρνερ από την αριστερή πλευρά.

Στο 69’ με κεφαλιά του Φραγκούλη και 10 λεπτά μετά με κοντινή προβολή του Χρήστου Ιορδανίδη για το τελικό 2-3.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Κόκκινος με βοηθούς Σκούτα – Γούτα του συνδέσμου Χαλκιδικής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ(Λουκάς Αποστολίδης): Μιχαηλίδης, Μητρούσης(88’ Στυλιανίδης), Ντόσης, Μαχαίρας, Χατζηκυριάκου(82’ Μπαμπαλής), Αχαλινόπουλος, Γιαννόπουλος(46’ Μπάμπουρας), Ιγνατίου, Κουκόλης, Βασίλιεβιτς(63’ Ρεβυθόπουλος), Παυλίδης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Γιάννης Αποστολίδης): Κολιοφούκας, Πιτσόλης(80’ Ρούτσης), Φραγκούλης, Παπαίωάννου, Κυριακίδης Δημήτρης, Περσίδης(90’ Οικονομίδης), Χατζηδημητρίου, Ιορδανίδης Χρήστος(80’ Ιωσηφίδης), Αγιώτης, Θεοδοσιάδης(67’ Σαμπανίδης), Μπλιός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *