Καλύτερη 11αδα της 25ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας

Όπως κάθε εβδομάδα τέτοια ώρα και έχοντας πλήρη εικόνα και από τα 7 παιχνίδια της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής, πάμε να δούμε την καλύτερη 11αδα σύμφωνα και με την γνώμη των συνεργατών μας που ήταν στα γήπεδα.

1: ΖΙΑΚΚΑΣ(Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου):

Μεγάλο διπλό για την ομάδα του με σκορ 2-1 μέσα στους Αμπελόκηπους και για ένα ακόμη παιχνίδι δήλωσε παρόν όταν χρειάστηκε κυρίως στη μεγάλη πίεση που δέχθηκε η ομάδα του στο ξεκίνημα του β’ μέρους με αποκορύφωμα την πολύ δύσκολη απόκρουση στο 0-1 σε σουτ του Θεοδωρίδη έξω από την περιοχή και χωρίς να έχει καλή ορατότητα.

2: ΖΥΡΙΝΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ(Πανδραμαϊκός Α.Ο.):

Εξαιρετικός για ένα ακόμη παιχνίδι ο δεξιός μπακ του Πανδραμαϊκού στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 1-0 στην Προσοτσάνη που εδραίωσε την ομάδα του στη 3η θέση της βαθμολογίας.

3: ΞΕΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ(Δόξα Πετρούσας):

Ένα ακόμη πολύ καλό ματς από τον αριστερό μπακ της Πετρούσας στο νικηφόρο 2-0 μέσα στη Χωριστή, έχοντας μάλιστα συμμετοχή και στα δύο γκολ, κάνοντας στο 45’ την πάσα στον Καλλέργη που κέρδισε το πέναλτι και στο 90’ εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά με τον Ουζούνη να διαμορφώνει το τελικό 0-2.

4: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ(Άρης Μικροχωρίου):

Κάτι παραπάνω από σημαντική η συμβολή του για το χρυσό 0-0 της ομάδας του με τον Άρη Φωτολίβους που έφερε και την πολυπόθητη παραμονή στην κατηγορία. Απροσπέλαστος, βοήθησε τα μέγιστα για να έρθει το ισόπαλο αποτέλεσμα και η μαθηματική παραμονή.

5: ΣΤΑΙΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ(Δόξα Βώλακα):

Από τις πιο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις του Βώλακα τον Δεκέμβρη, έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα παίζοντας ως δεξιός μπακ, ενώ και τώρα που έπαιξε ως κεντρικός αμυντικός ήταν εξαιρετικός σύμφωνα και με την γνώμη του προπονητή του από τους κορυφαίους σε απόδοση.

6: ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού):

Μπορεί τα «φώτα» να έχουν πέσει πάνω στον Βακιρτζή για τα 12 γκολ που πέτυχε και τους σπουδαίες εμφανίσεις του, εξαιρετικά πολύτιμος για τον ΠΑΟΠ όμως είναι και ο αμυντικός μέσος Προβατίδης που ήταν παντού στο ματς της χρονιάς με τον Άγιο Αθανάσιο με πολύ τρέξιμο και από δικό του κλέψιμο και ασίστ ήρθε το 2-0 για την ομάδα του στο τελικό 3-0 με τον Άγιο Αθανάσιο.

7: ΣΤΟΙΜΕΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(Άρης Φωτολίβους):

Από τους κορυφαίους της ομάδας του ο 15χρονος δεξιός μπακ στο ματς,σύμφωνα και με την άποψη του προπονητή του στο 0-0 με το Μικροχώρι, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσει από την πλευρά του ένα παίκτη της ποιότητας και της αξίας του Μάριο Τόπι.

8: ΑΧΑΛΙΝΟΠΟΥΛΟΣ(Πανδραμαϊκός Α.Ο.):

Τι να πει κανείς για τον αρχηγό του Πανδραμαϊκού που για ένα ακόμη παιχνίδι μας έδειξε την ποιότητα του και ήταν εξαιρετικός στο νικηφόρο 1-0 της ομάδας του επί του Πανδραμαϊκού.

9: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ(Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου):

Τι να πει κάνεις για τον νεαρό. Καταπληκτικός πρώτος γύρος με το Φωτολίβος, μεταγραφή στον Ξηροπόταμο και φινάλε σαιζόν ονειρεμένο σκοράροντας σε κάθε αγωνιστική και δίνοντας πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του.

Την στιγμή που πίεζαν αφόρητα οι Αμπελόκηποι για την ισοφάριση πήρε την κατάλληλη θέση στην περιοχή και αξιοποίησε την ασίστ του Λυκίδη γράφοντας το τελικό 0-2, πριν φτάσουμε στο τελικό 1-2 της ομάδας του.

10: ΚΑΠΤΕΛΙ ΜΑΡΚΟΣ(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Όταν έχει όρεξη και είναι στη μέρα του απλά τον απολαμβάνεις.

Δύο προσωπικά γκολ και μια ασίστ στο νικηφόρο 5-2 της ομάδας του μέσα στη Καλλίφυτο για τον πολύ ποιοτικό κεντρικό μέσο.

11: ΤΣΙΜΙΣΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού):

Μας αποφεύγει σχεδόν πάντα να κάνει δηλώσεις όπως και το Σάββατο, δηλώνει παρόν όμως μέσα στο γήπεδο ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού.

Δύο γκολ στο 40’ και στο 44’ και έβαλε την σφραγίδα του στο νικηφόρο 3-0 επί του Αγίου Αθανασίου όντας η ομάδα του πλέον ένα 90λεπτό μακριά από την κατάκτηση του τίτλου.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *