Πέρασε ο Άγιος Αθανάσιος από την Καλή Βρύση με 3-0: Σημαντικές νίκες για Νευροκόπι και Καλλίφυτο

Με την 2η αγωνιστική συνεχίστηκαν και τα πλέιαουτ της Α’ κατηγορίας του νόμου μας με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου να κερδίζει στο πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής με 3-0 στη δύσκολη έδρα της Καλή Βρύσης.Δύο γκολ από τον νεαρό Μπαμπασαλί για τους νικητές και ένα από τον Ανέστη Τουματζίδη, ενώ στο πρώτο μέρος ο Άγιος είχε και χαμένο πέναλτι με τον Παπαζώτο.

Σημαντική νίκη στο Λεκανοπέδιο για τον Ακρίτα που κέρδισε 1-0 το Δοξάτο με γκολ στο β’ μέρος που πέτυχε ο Τολμαιδης στο 58′, με τον Στράτο Κονταξή να βρίσκεται απέναντι στην ομάδα με την οποία ξεκίνησε την χρονιά στον πάγκο της. 

Σημαντικό διπλό και για τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου και μάλιστα με ανατροπή μέσα στα Κουδούνια με 1-4.Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εύστοχο πέναλτι του Μασκαλίδη, η Καλλίφυτος όμως το γύρισε το ματς χάρη σε δύο γκολ του Στρατού Παρουτσή και από ένα τέρμα των Καραλίδη και Χριστοφορίδη.Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς και οι δύο ομάδες, με τον Τάσιου να αποβάλλεται για τα Κουδούνια και τον Σοφιανίδη για την Καλλίφυτο. 

Πολύ αμφίρροπο ματς είχαμε στο Φωτολίβος με την τοπική ομάδα να αναδεικνύεται ισόπαλη 2-2 με τον Καστρινό.Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τα γκολ των Αλμανίδη Θόδωρου και Μουζακίτη, ο Άρης Φωτολίβους όμως βρήκε δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο με Βεζύρη και Αλέκο Ζορμπίδη για το τελικό 2-2.

Μια ακόμη ισοπαλία σε αυτή την αγωνιστική είχαμε στη Νέα Κρώμνη μεταξύ του τοπικού Ακρίτα και του Κεραυνού Αρκαδικού.Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Καζάκη στο πρώτο μέρος για να ισοφαρίσει με πέναλτι του Γεωργιάδη ο Ακρίτας στο δεύτερο στο τελικό 1-1.

Play Out:

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΚΡΙΤΑΣ Ν.ΚΡΩΜΝΗΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ 1–1 ΤΕΛΙΚΟ

Σκορερ: 44′ Kαζάκης/ 70′ (πεν) Γεωργιάδης

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ-ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ 2–2 ΤΕΛΙΚΟ
Σκορερ: 22′ Αλμανίδης/ 90′ Βεζύρης, 90’+ Ζορμπίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ-ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ 1–4 ΤΕΛΙΚΟ
Σκορερ: 14′ (πεν) Μασκαλίδης / 35′ Παρουτσής, 64′-85′ Χριστοφορίδης, 83′ Καραλίδης,

ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ-ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 1–0 ΤΕΛΙΚΟ
Σκορερ: 56′ Τολμαίδης

ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ Μ.ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ-ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 0–3 ΤΕΛΙΚΟ
Σκορερ:18′-80′ Μπαμπασαλί, 74′ Τουματζίδης


Δημ. Αδάκτυλος 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *