Καλύτερη 11αδα της 24ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας

Με μια μέρα καθυστέρηση σήμερα πάμε να δούμε τους κορυφαίους 11 της 24ης αγωνιστικής από τις ομάδες που πήραν θετικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των συνεργατών μας στα γήπεδα και έχοντας και εικόνα από τα εκτεταμένα στιγμιότυπα και των 7 αναμετρήσεων.

1: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ(Φίλιπποι Δοξάτου):

Σταθερή αξία κάτω από τα δοκάρια για την ομάδα του συνέβαλε τα μέγιστα για τον πολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής, κάνοντας και την επέμβαση του αγώνα με το σκορ στο 1-1 μέσα στον Ξηροπόταμο αποκρούοντας το πέναλτι του Πάνου.

2: ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ(Μακεδονικός Αλιστράτης):

Μπήκε στο β’ μέρος ως αλλαγή και ήταν καθοριστικός στο ανέβασμα της απόδοσης της ομάδας δημιουργώντας πολλά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα και βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στο 2-0 απέναντι στη Α.Ε. Καλή Βρύσης.

3: ΝΤΟΒΑΣ(Άρης Καλαμώνα):

Ένα ακόμη πολύ ώριμο ματς στο αριστερό άκρο και το κερασάκι στην τούρτα ένα υπέροχο γκολ με σέντρα σουτ στο 14΄ όπως ακριβώς έκανε και μέσα στον Άγιο Αθανάσιο δίνοντας το προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του 2-1 και να φτάσει έτσι στο φινάλε στο 3-1 απέναντι στους Αμπελόκηπους.

4: ΚΑΛΑΤΖΙΔΗΣ(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Είχε έμπνευση ο Λάζαρος Μουρατίδης την ημέρα της ονομαστικής του εορτής τοποθετώντας ελλείψει Κλόγκιρι τον Καλατζίδη σε θέση κεντρικού αμυντικού με τον ποδοσφαιριστή του να τον δικαιώνει και να έχει εξαιρετική εμφάνιση στο νικηφόρο 0-3 μέσα στη Πετρούσα.

5: ΑΣΤΕΡΙΟΥ(Γ.Σ. Προσοτσάνη):

Πραγματικός ηγέτης στο 1-2 της ομάδας του μέσα στην Καλλίφυτο, πέρα από την αμυντική του συνεισφορά, σε δική του προώθηση στο 31’ σκόραρε με κεφαλιά το καθοριστικό σε εκείνο το σημείο 1-1.

6: ΓΙΑΝΤΖΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ(Μακεδονικός Αλιστράτης):

Ο κορυφαίος του ματς, από τα δικά του πόδια ξεκινούσαν όλες οι επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του στο νικηφόρο 2-0 απέναντι στην Α.Ε. Καλή Βρύσης.

7: ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ(Ορφέας Χωριστής):

Για ένα ακόμη παιχνίδι εξαιρετικός, με πολλά τρεξίματα και φυσικά ο παίκτης που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το τελικό 1-0 της ομάδας του απέναντι στη Νέα Αμισό.

8: ΠΑΠΑΖΩΤΟΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Πολλοστή φορά που από τα δικά του πόδια η ομάδα του βρίσκει λύση και δημιουργικά και εκτελεστικά.

Πολύ καλό ματς από τον κεντρικό μέσο, εκτέλεσε εύστοχα και το πέναλτι στο 90’ που χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

9: ΤΖΙΒΑΝΑΚΗΣ(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Όσο και να περάσουν τα χρόνια, η εκτελεστική δεινότητα δεν ξεχνιέται.

Μέσα σε 10 λεπτά καθόρισε το παιχνίδι με δύο γκολ το ένα με κεφαλιά και το άλλο με ψύχραιμο πλασέ για το νικηφόρο 0-3 του Καλαμπακίου μέσα στην Πετρούσα.

10: ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ(Άρης Καλαμώνα):

Στην καλή του μέρα απλά είναι ασταμάτητος.

Από δική του ασίστ το 1-0 του Ιωαννίδη στο 2’ και από δική του καταπληκτική πάσα ο Αλμανίδης Θόδωρος το τελικό 3-1 απέναντι στους Αμπελόκηπους σε ένα ακόμη πολύ καλό ματς από τον οργανωτή της ομάδας.

11: ΤΑΝΟΥΣΙ(Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου):

Εξαιρετικό ματς από τον πρώτο σκόρερ του Μέγα.

Σκόραρε με υπέροχο σουτ το 1-0 απέναντι στο Δοξάτο, με προσωπική ενέργεια κέρδισε το πέναλτι στο 70’ και επίσης με δική του προσπάθεια πήρε και τον αποβολή του Γιώργου Καραγιαννίδη στο 96΄.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *