Καλύτερη 11αδα της 20ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας

Όπως κάθε εβδομάδα αυτή την ώρα η αγαπημένη σας στήλη μαζί σας για την καλύτερη 11αδα της 20ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας με την υπενθύμιση ότι η επιλογή μας έχει να κάνει πάντα από τις ομάδες που κέρδισαν ή πήραν θετικό αποτέλεσμα γιατί το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό σπορ.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

1: ΖΙΑΚΑΣ(Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου):

Το έχουμε ξαναπεί ότι είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες της κατηγορίας.

Ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι με καθοριστικές επεμβάσεις στο νικηφόρο 4-2 της ομάδας του εκτός έδρας επί του Καλαμώνα με αποκορύφωμα φυσικά την απόκρουση του στο πέναλτι του Γιάννη Κυριακίδη με το σκορ στο 1-2.

2: ΚΕΡΕΜΙΔΗΣ(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού):

Από τα καλύτερα παιχνίδια του, απροσπέλαστος στο δεξιό άκρο της άμυνας με πολύ ενέργεια και πάθος και στα 90 λεπτά στο νικηφόρο 2-1 της ομάδας του εκτός έδρας επί του Πανδραμαϊκού.

3: ΚΑΓΙΑΟΓΛΟΥ(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του Καλαμπακίου ο αριστερός εξτρέμ για ένα ακόμη παιχνίδι, φαίνεται ότι «παίρνει» σπίτι του μια θέση για την καλύτερη 11αδα όπως και την προηγούμενη εβδομάδα.

Δύο γκολ πέτυχε το προηγούμενο Σάββατο στο 3-1 επί του Μικροχωρίου, σκόρερ και των δύο τερμάτων στο 0-2 μέσα στη Χωριστή το Σάββατο.

4: ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΑΡΗΣ(Α.Ε. Αμπελοκήπων):

Λευκή ισοπαλία για τους Αμπελόκηπους στο ματς με τον Άγιο Αθανάσιο στο Κραχτίδη και ο Άρης Νικολαϊδης έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στα στόπερ μαζί με τον Τσερκέζο και συνέβαλε τα μέγιστα για να μη δημιουργήσει ο ποιοτικός Μέγας επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία της ομάδας του.

5: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Από το ίδιο παιχνίδι λογικό είναι να έχουμε ένα ακόμη κεντρικό αμυντικό στην καλύτερη 11αδα της αγωνιστικής.

Από την πλευρά του Αγίου Αθανασίου αυτή την φορά ο Δήμος Καραγιαννίδης έκανε πολύ καλό ματς με τον Κοσμά Παπαδόπουλο στο πλευρό του μη επιτρέποντας επιθετικές απειλές από ένα πολύ ποιοτικό αντίπαλο όπως οι Αμπελόκηποι.

6: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ(Δόξα Βώλακα):

Ήταν εξαιρετικός και στο παιχνίδι με τη Νέα Αμισό, έκανε πολύ καλό ματς και στο νικηφόρο 1-0 της ομάδας του επί της Δόξας Πετρούσας, τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά.

7: ΤΟΠΙ(Άρης Μικροχωρίου):

Πήρε την ομάδα στις πλάτες του σκοράροντας δύο φορές στη μεγάλη νίκη με ανατροπή 3-1 επί του Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου δίνοντας οξυγόνο στην ομάδα του στη προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

8: ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής από τις μεταγραφές του Δεκεμβρίου που δίνει λύσεις στην ομάδα του είναι ο κεντρικός μέσος του Καλαμπακίου Πασσχαλίδης με πολλά τρεξίματα και καλό παιχνίδι στο νικηφόρο 2-0 της ομάδας του στη δύσκολη έδρα της Χωριστής.

9: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ(Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου):

Σε δαιμονιώδη φόρμα ο νεαρός ταλαντούχος επιθετικός σκοράρει ακατάπαυστα σε κάθε αγωνιστική.

Σκόραρε στο 1-2 με το Μικροχώρι παίρνοντας και αποβολή αντιπάλου, άνοιξε το σκορ στο 2-0 με αντίπαλο την Χωριστή και 3ο σερί ματς με τον Καλαμώνα ισοφάρισε σε 1-1 και έκανε το 1-4 για το τελικό 2-4 της ομάδας του.

10: ΒΑΚΙΡΤΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού):

Σ’ ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς για την ομάδα του ο Κυριάκος Βακιρτζής έδειξε γιατί ήταν μεταγραφή «αεροδρομίου» για τους φιλοξενούμενους.

Από δική του καταπληκτική ενέργεια από αριστερά ξεκινάει το 0-1 με τον Πανδραμαϊκό που κάνει την ασίστ στον εξαιρετικό Τσιμισκίδη που σκοράρει και στο 68’ με υπέροχο πλασέ στην απέναντι γωνία σκοράρει για το 0-2.

11: ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ(Προσοτσάνη Γ.Σ.):

Η ποδοσφαιρικού αξία είναι γνωστή από τα προηγούμενα χρόνια.

Πολύ καλό ματς, ειδικά στο πρώτο μέρος είναι και ο παίκτης που άνοιξε με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ για την ομάδα του το σκορ για το τελικό 3-1 επί του Φωτολίβους.

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *