Κέρδισαν Κ14 και Κ16 της ΕΠΣ Δράμας με το ίδιο σκορ 1-0 τις Σέρρες στο Ενωσιακό πρωτάθλημα

Νίκη με το ίδιο σκορ είχαμε σήμερα για τις μικτές της ΕΠΣ Δράμας απέναντι στη γειτονική ομάδα των Σερρών για το Κ14 και Κ16 του Ενωσιακού πρωταθλήματος.

Για το πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων Κ14 έγινε αμφίρροπο παιχνίδι μεταξύ της ομάδας και των Σερρών με τις δύο ομάδες να ζητούν από ένα πέναλτι και τελικά στο φινάλε της αναμέτρησης από κόρνερ του Σίντου και κεφαλιά του σέντερ φορ της ομάδας Νίκου Καλλιώρα η δραμινή ομάδα κέρδισε 1-0.

Η δραμινή ομάδα με αυτή τη νίκη εξασφάλισε την πρώτη θέση ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής την επόμενη Τετάρτη και πάλι εντός έδρας στο γήπεδο Νέας Αμισού με αντίπαλο την ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Νίκη γοήτρου με 1-0 και για την Κ16 Δράμας

Νίκη γοήτρου με το ίδιο σκορ πέτυχε και η Κ16 της ΕΠΣ Δράμας απέναντι στην ομάδα των Σερρών με γκολ που πέτυχε ο Ιωαννίδης Μίλτος με πέναλτι στο 55’ σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με την δραμινή ομάδα να έχει δοκάρι στο 83’, ενώ στο 85’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για την δραμινή ομάδα ο Στοϊμενίδης που είχε και μια κεφαλιά με τον τερματοφύλακα της Σερραϊκής ομάδας να κάνει την απόκρουση του αγώνα.

Ρυθμιστής της πρόκρισης στο Κ16 η ΕΠΣ Δράμας που υποδέχεται την ομάδα της Χαλκιδικής την επόμενη Τετάρτη και αν κερδίσει την πρόκριση παίρνει η ομάδα του Κιλκίς, ενώ αν χάσει προκρίνεται η Χαλκιδική με την ομάδα μας σε περίπτωση νίκης να χάνει την πρόκριση στην ισοβαθμία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *